Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena bomba

Eksplozija u školskom dvorištu uznemirila građane: "Mislio sam da je potres, nisam znao što je!"

Aktualno Galerija Bomba u školskom dvorištu - 1 Bomba u školskom dvorištu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ljiljana Mutak, voditeljica PŠ Martinšćina Ljiljana Mutak, voditeljica PŠ Martinšćina Foto: DNEVNIK.hr Bomba u školskom dvorištu - 2 Bomba u školskom dvorištu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Bomba u školskom dvorištu - 3 Bomba u školskom dvorištu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Bomba u školskom dvorištu - 4 Galerija 1/5 >>
Eksplozija bombe koja je pronađena u školskom dvorištu iznenadila je neke stanovnike Zlatara.

Nevjerojatan događaj u Zlataru – dok je kosila travu u školskom dvorištu, spremačica je pronašla bombu, a prava je sreća što eksplozivnu napravu nije pronašao nitko od djece. Odmah je pozvana policija, a na teren su izašli pirotehničari koji su napravu i uništili.

"Oni su iskopali neku rupu, mi nismo smjeli blizu doći niti vidjeti. Eksplozivnu napravu su stavili u tu rupu, zaštitili, rekli su da će se čuti prasak, ali nije to bilo ništa strašno", ispričala je voditeljica Područne škole Martinščina Ljiljana Mutak.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik i Vladimir Putin "Dragi moj prijatelju" Urnebesni video: Dodik stigao u posjet Putinu pa ga pokušao izljubiti... Zbog reakcije ruskog vladara svi plaču od smijeha

Eksploziju su čuli i stanovnici Zlatara.

"Mislio sam da je potres, nisam znao što je! Jako je zatreslo: 'Boom!' Puklo je kao kad prava bomba pukne", ispričao je jedan reporterki Dnevnika Nove TV Anji Perković.

I dok u školi pretpostavljaju da su bombu iskopali radnici koji su radili na obližnjem potoku, policija istražuje kako je točno ondje završila.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene