Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Jure Šundov napao studente

EKSKLUZIVNO: Dogradonačelnik Splita studentima razbio kameru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski dogradonačelnik Jure Šundov napao je pred Banovinom studente prve godine umjetničke akademije, prvo verbalno, a potom im je razbio kameru!

Desna ruka splitskog gradonačelnika Željka Keruma, Jure Šundov, razbio je kameru studenata umjetničke akademije.  ‘Da vas možda nije SDP poslao, HDZ? Što niste donijeli motike, pa prekopali vrt? Vi gospodine, nemojte snimat, molim vas. Nemojte snimati! Nemojte snimati, razbiti ću vam tu kameru! Nemojte snimati!’, bio je ljut dogradonačelnik Šundov i tako doista razbio kameru studentima Umjetničke akademije u Splitu.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

‘Razvalio je komad opreme koji ćemo bome lijepo platiti. Razvalio je ekran koji je puknut. On je neupotrebljiv a razbio je i vezu između kamere s ekranom’, pojasnio je student Jure. Kameru su posudili od foto kluba Split, sada bi oni trebali nadoknaditi štetu. A pred Banovinom su snimali performans. Stajali su ispred zgrade splitske gradske vlasti, s kravatama zavezanim preko očiju.

‘Mi smo u principu htjeli pokazati kako je politika slijepa na ljude’, objasnila je studentica Arijana Fridrih. No kažu nisu ni mogli slutiti da će netko tko je u službi građana tako reagirati. ‘Studenti smo i nije to tako trebalo biti. To je bio naš zadatak za ispit. Nismo bili agresivni, nismo ga ucjenjivali, nismo ga vrijeđali’, rekla je studentica Buga Cvjetanović.

>> Kerum: Spreman sam puzati za Split

Ovakva reakcija Jure Šundova doista čudi ne samo zbog toga što je dogradonačelnik Splita, već što je i sam svojevrstan umjetnik, budući da su mu hobiji slikarstvo i kiparstvo kao i pjevanje u klapi. Nakon ovog incidenta nije odgovorio na telefonske pozive, a iz gradske uprave je poručeno da nitko neće davati izjave.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene