Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popio kavu s premijerkom

Kerum: Spreman sam puzati za Split!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Splita Željko Kerum je potvrdio da je popio kavu s premijerkom Jadrankom Kosor i da su izgladili odnose.

Željko Kerum je rekao da je od premijerke tražio da da se završi projekt Spaladium jer je država vlasnik zemlje ispod objekta koji trenutačno 'ružno izgleda sa željezom koji viri van'. Kaže da su odnosi s HDZ-om sada u redu ali da lokalne projekte koče lokalni HDZ-ovci.

Pročitajte i ovo Đuro Sessa NEMA OSNOVE ZA STEGOVNI POSTUPAK Šef Vrhovnog suda pokrenuo etički postupak protiv sudaca koji su bili na zabavi u konobi Željka Keruma Slika nije dostupna Ročišta vjerovnika u veljači Totalni slom Kerumova poslovnog carstva: Još prije četiri godine utvrđen dug od 1,7 milijardi kuna

>> Radnici DES-a: Split je Kerumova krčma

Spli tski gradonačelnik je rekao da je bilo i drugih tema poput nadolazećih izbora. Na direktan upit naše novinarke hoće li koalirati s HDZ-om, Kerum je rekao da će uvijek sve činiti za Split te da je spreman i puzati za njega. Gradonačelnik Splita je uvjeren da će na izborima njegov HGS osvojiti nekoliko mandata te da se nova Vlada neće moći sastaviti bez njegovih saborskih zastupnika.

Da bi budućoj Vladi dao povjerenje, Kerum je rekao kako će uvjetovati da ministarstva turizma i mora budu u Splitu, kao što mu je normalno da ministarstvo poljoprivrede budu u Osijeku. Poručio je da trenutno na to vladajući ne pristaju, ali je on uvjeren da će se to realizirati zbog budućih saborskih mandata njegove stranke. Kaže da je to bitan projekt za Split jer će se tako otvoriti 700 novih radnih mjesta.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene