Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Dnevnik Nove TV u 19:15

EKSKLUZIVNO Ministar Jovanović otkriva sve o novoj školskoj godini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gost Dnevnika Nove TV u 19:15 bit će ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

Sutra počinje nova školska godina. Hrvatske učenike čekaju nove obveze, ali i novi predmet zdravstvenog odgoja, čiji će sadržaj i značaj ministar detaljnije obrazložiti. Izjasnit će se i o tome hoće li novi predmet dodatno opteretiti učenike, za koje mnogi stručnjaci smatraju da su već previše opterećeni obimom gradiva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kukavica ako ga ne smijeni SDP žestoko o Kujundžiću: "Tužno je da će 'Doktor House' otići zbog nekretnina, a ne zbog kaosa u zdravstvu" Slika nije dostupna NAKON PREDSTAVLJANJA PROGRAMA SDP oštro po Kolindi Grabar-Kitarović: "Najbolja slika njezine vanjske politike je slika ispred ograde Bijele kuće"

Ministar će se osvrnuti i na pitanje informatičke pismenosti dijela učenika, ali i na problem mnogih starih, derutnih i neadekvatnih školskih zgrada i iznijeti planove Ministarstva u vezi rješavanja tih problema.

>> I premijerova supruga u programu zdravstvenog odgoja u školama!

Tu je i 'vječno' pitanje težine školskih torbi koje postaju sve teže i teže. Pedijatri već godinama upozoravaju kako su preteške torbe, posebno za učenike nižih razreda osnovne škole, opasne za zdravlje djece.

Ministar će se izjasniti i o problemu nasilja među djecom te kako Ministarstvo kroz školski sustav namjerava doprinijeti rješavanju tog problema.

Ekskluzivni razgovor s ministrom Jovanovićem pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19:15.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene