Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV, na jučerašnjem je Zagreb Connect-u odabrao hrvatski startup 'Nanodiy' i time im omogućio promociju na najjačem mediju u Hrvatskoj


U sklopu natječaja Zagreb Connect, Nova TV sinoć je uručila posebnu nagradu jednom od finalista. Naime, Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV koji je ujedno i član službenog žirija Zagreb Connecta, neovisno o odabiru ostalih članova žirija, odabrao je hrvatski startup ''Nanodiy'' i dodijelio posebnu nagradu suvlasniku Saši Miklošiću.

Vezani članci Slika nije dostupna Nova TV nagradila startupovce koji su osmislili inovativni način tiskanja na tekstil Slika nije dostupna Luka Abrus: "Glavni problem svake mlade firme su ljudi i izlaz na globalno tržište"Najjača medijska kuća u Hrvatskoj Nova TV prepoznaje i podržava inovativne i kreativne projekte, stoga će odabrani startup ''Nanodiy'' nagraditi promotivnim i oglašivačkim paketom u trajanju od godinu dana: "Od prezentiranih startupova 'Nanody' me posebno oduševio, a nagradit ćemo ga promotivno-oglašivačkim paketom Nove TV, u razdoblju od godinu dana, koji će biti konkretna pomoć ovom zanimljivom biznisu da bude uspješan na tržištu,“ izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

"Zahvaljujemo se NovojTV na nagradi i na ovom zaista velikom priznanju i pohvali koju ona predstavlja. Ova nagrada će nam zasigurno pomoći u daljnjem radu, jedva čekamo da krenemo i veselimo se što ćemo surađivati s NovomTV", izjavio je gospodin Miklošić prilikom preuzimanja nagrade od predsjednika Uprave Nove TV Dražena Mavrića.

''Nanodiy'' donosi rješenje za tisak na tekstil koje je jednostavno, pristupačno i nije ograničeno s malim ili velikim nakladama u cijeni izrade niti ograničeno na materijal na koji se tiska.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju