Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pustinjska verzija Patrije

Đuro Đaković šalje oklopno vozilo na testiranje u Kuvajt, moguć VELIK POSAO za Hrvatsku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatskoj se pruža dobra prilika za zaradu u Kuvajtu. U glavnoj ulozi je tvrtka Đuro Đaković.

Nakon 25 godina, od zadnjeg izvoza vojnog programa, tvrtka Đuro Đaković danas je poslala hrvatsku verziju oklopnog vozila Patria AMV 8x8, na testiranje u Kuvajt.

Pročitajte i ovo Vojna oklopna vozila Bradley Remont u Đuri Đakoviću Hrvatskoj stigli američki oklopnjaci, poznato njihovo prvo odredište: "Hrvatski vojnici s ovim moćnim sredstvom bit će još snažniji jamac mira i sigurnosti" Teretni vlak Dobar posao u Švicarskoj U tvrtki Đuro Đaković uskoro započinje proizvodnja teretnih vagona

>> VIDEO Milanović pao s oklopnog vozila!

Ministarstvo obrane Kuvajta pozvalo je Đuru Đakovića na finalno testiranje borbenih oklopnih vozila, temeljem kojeg će donijeti odluku o kupnji novih vozila za svoje oružane snage. Ukoliko hrvatska verzija Patrije zadovolji Kuvajćane, bit će to vrlo unosan posao za tvrtku, ali i za Hrvatsku.

Radi se o vozilu posebno prilagođenom i modificiranom za pustinjske uvjete, koje će krajem kolovoza konkurirati najuglednijim svjetskim proizvođačima borbenih oklopnih vozila, stoji u priopćenju objavljenom na stranicama Đure Đakovića.

Podsjetimo, hrvatski premijer Zoran Milanović je prilikom obilaska vojarne u Petrinji s istog oklopnog vozila, doduše u ne-pustinjskoj verziji, pao prilikom doskoka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene