Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neki očekuju bonove

Rezultati ankete pokazuju koliko zaposlenih u Hrvatskoj neće dobiti uskrsnicu

Ilustracija (Foto: Gettyimages)
Ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages
Dvije trećine ispitanika u anketi portala MojPosao izjavilo je da im poslodavci ne isplaćuju uskrsnice, a trećina očekuje da će od poslodavca za Uskrs dobiti bonove za kupovinu ili financijsku nagradu.

Portal MojPosao objavio je u ponedjeljak rezultate ankete prema kojoj se dvije trećine zaposlenih, njih 67 posto, izjasnilo da im poslodavci ne isplaćuju uskrsnice.

Pročitajte i ovo Jugo; ilustracija Ludo vrijeme Za splitsko područje u ponedjeljak će biti upaljen narančasti meteoalarm: Na istoku Hrvatske zabilježene rekordne temperature, a u Dalmaciji jugo Ilustracija Rezultati ankete Gdje provodite Uskrs? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

"Najčešće jer je takva politika tvrtke, koja ne isplaćuje niti božićnice, iako ima i onih koji izjavljuju kako božićnice dobivaju, ali ne i uskrsnice", navodi MojPosao.

Od 33 posto ispitanika koji su izjavili da očekuju uskrsnice, kod 51 posto najčešće se radi o bonu za kupovinu, a prosječna vrijednost bona koji očekuju iznosi 586 kuna.

Među ostalima koji očekuju uskrsnicu, 46 posto ih očekuje financijsku nagradu u prosječnom iznosu od 1576 kuna, dok je tri posto ispitanika izjavilo da dobiju gotove proizvode u prosječnom iznosu od 851 kunu. (Hina)

Aktualno U Njemačku se iselila gotovo četiri Osijeka: Objavljene službene brojke, pogledajte koliko im je lani stiglo Hrvata Njemačke marke (Ilustracija: GettyImages) Njemačke marke (Ilustracija: GettyImages) Mnogi Hrvati svoj novi dom pronalaze u Njemačkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Mnogi Hrvati svoj novi dom pronalaze u Njemačkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Vlak u Njemačkoj/Ilustracija (Foto: AFP) Hrvatska U Njemačku se iselila gotovo četiri Osijeka: Objavljene službene brojke, pogledajte koliko im je lani stiglo Hrvata 1/3 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene