Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija traga za lopovima

Detalji filmske pljačke u dubrovačkoj zračnoj luci: Na motorima ukrali 90 tisuća eura pred očima brojnih svjedoka i policajaca

Kontrola nakon pljačke dubrovačkog aerodoroma (Foto: Dnevnik.hr)
Kontrola nakon pljačke dubrovačkog aerodoroma (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Kontrola nakon pljačke dubrovačkog aerodoroma (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Pljačkaši su se motociklom udaljili u nepoznatom smjeru, a policija traži i njih i plijen. Neslužbeno se doznaje da je riječ o vikend-utršku Zračne luke Dubrovnik.

Jutros oko 7:40 na platou Zračne luke Dubrovnik dogodila se pljačka novca u kojoj su sudjelovala, prema prvim poznatim podacima, dvojica muškaraca na motociklu, potvrdila nam je dubrovačka policija.

Pljačkaši su oteli novac i motociklom se udaljili u nepoznatom smjeru, a potraga za njima i otetim plijenom intenzivno traje, kao i utvrđivanje svih ostalih za istragu relevantnih podataka. Više detalja bit će poznato po okončanju istrage.

Neslužbeno doznajemo da je ukradeno oko 90.000 eura u gotovini.

Sve se dogodilo pred Upravnom zgradom pred mnogobrojnim svjedocima, među kojima su bili i pripadnici policije.

Dvojica na mopedu presrela su ženu i muškarca, istrgnula su torbu u trenutku kad ju je muškarac išao staviti u auto. Torba im je ispala u jednom trenu pa su je morali podići s poda, a policija je ubrzo krenula u potragu za njima.

Pročitajte i ovo Ukradeni kipovi s križnog puta u Rijeci (Foto: Dnenvik.hr) - 2 Šteta 80.000 kuna Ništa im nije sveto! Opljačkali križni put u riječkom svetištu, vjernici i franjevci ostali u šoku: "To je primitivizam i divljaštvo"

Navodno je riječ o vikend-utršku Zračne luke Dubrovnik koji je odnio netko dobro upoznat s detaljima prijenosa novca za potrebe aerodroma.

"Vidio sam dva tipa ga naguravaju, otimaju mu torbu, nisam ni znao da je to ona torba s novcem, međutim kad su oni izvadili pištolj prilikom oduzimanja torbe onaj sam se povukao jer nisam znao što napraviti. Otrčao sam tu do policije, oni su izašli, u međuvremenu su oni sjeli na motor i pobjegli to je trajalo 30 sekundi", kaže jedan od svjedoka pljačke. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene