Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobuna u Dubrovniku

Trgovine otvorene nedjeljom i praznikom od 7 do 24

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Hvarana i Umažana sajam su proglasili i Dubrovčani. Ali oni se nisu zadovoljili samo sajmenim danima, već su sajmenim proglasili cijeli mjesec

Nedjeljom i praznikom trgovine će raditi od 7 do 24 sata. Tako će pokušati nadoknaditi nedavno izgubljenih nekoliko stotina tisuća eura zbog neradnog Tijelova.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Propust nisu učinili Hvarani, koji su zarađivali i na Tijelovo. No državni inspektori obilazili su vrijedne trgovce i obrtnike, pa im prijeti od 5 do 15 tisuća kuna kazne. Gradonačelnik Bebić poručuje im da ne strahuju. I dalje tvrdi da je rupa koju su pronašli u zakonu - propisna.

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić po uzoru na svoga hvarskog kolegu Pjerina Bebića proglasio je mjesec dana otvorenih prodavaonica nedjeljom i državnim blagdanima. Izraz je to ogorčenja Dubrovčana odredbama o neradnim danima, zbog kojih su izgubili stotine tisuće eura. Već smo izvještavali o tisućama turista ispred zatvorenih vrata suvenirnica, te o plakatima s natpisom Dubrodošli u Hrvatsku - Zatvoreno.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene