Neobičnom akcijom glazbenici su podsjetili na prometnu izoliranost Dubrovnika.


Dubrovački glazbenici proveli su osebujnu akciju ne bi li ponovno podsjetili na jedan od najvećih problema krajnjeg juga Hrvatske, prometnu izoliranost.

FOTO Ovako izgleda 'dubrovački digitalni signal'

Vezani članci Vađenje automobila iz mora na Lapadskoj obali u Dubrovniku - 5 Stisnuo gas pa upao u more u Dubrovniku: Ronioci i dizalica s dubine izvukli skupocjeni Mercedes zagrebačkih oznaka Jelena Karleuša Kontroverzna srpska pjevačica nastupila u Dubrovniku u sado-mazo izdanju, pohvalila se videom iz hotelske sobe

Na podnožje budućeg Pelješkog mosta dopremili su razglas, gitare i bubnjeve i održali koncert. Kažu, dok nema mosta, neka su dvije strane spojene barem zvukom.

Pod motom 'Čujete li nas' dubrovački glazbenici drugoj su strani kanala, ali i hrvatskoj vladi poručili - krajnje je vrijeme za spajanje s Dubrovnikom.

'Cilj nam je što glasnijim zvukom doprijeti do druge strane i povezati Dubrovnik s ostatkom Hrvatske i EU. I ovih nekih 60 minuta za vrijeme trajanja našeg koncert Europska unija će biti cjelovita', kaže Alan Lasić iz grupe Atlantida.

Na koncert prosvjeda dolazilo se automobilom ili motociklom iz 80 kilometara udaljenog Dubrovnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook