Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slegnuo ramenima

Državni odvjetnik na sastanku kod premijera. Kojim povodom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan u četvrtak je došao na razgovor kod premijera Tihomira Oreškovića u Banske dvore.

Dinko Cvitan novinarima je potvrdio kako ide na sastanak s premijerom Tihomirom Oreškovićem, a na pitanje o kojoj će temi razgovarati Cvitan je tek slegnuo ramenima sugerirajući kako ne zna o čemu će biti riječ na sastanku.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Konačno Premijer i Predsjednica se dogovorili: Markić predložen za novog ravnatelja SOA-e Slika nije dostupna Izvori bliski premijeru NAPOKON RASPLET Odluka o novom šefu SOA-e u iduća 24 sata?

Zanimljivo je da je državni odvjetnik na sastanak s premijerom došao baš danas, na dan sjednice Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Republike Hrvatske na kojoj je odbijeno izvješće Dragana Lozančića i Sigurnosno-obavještajne agencije za 2015. godinu. 

Podsjećamo, predsjednica RH, Kolinda Grabar Kitarović, prije više od dva tjedna stavila je svoj potpis na odluku o smjeni šefa SOA-e Dragana Lozančića. Još uvijek se čeka odluka premijera Tihomira Oreškovića hoće li podržati odluku predsjednice ili ne, jer šef SOA-e ne može biti smijenjen bez njegovog supotpisa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene