Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bježao policiji

Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je u subotu, nakon potjere, uhvatila 27-godišnjeg vozača koji je vozio bez vozačke dozvole i pod utjecajem droga. Automobil mu je oduzet, kao i prethodna dva puta, kada je također vozio tuđi automobil.

Pulska prometna policija je u subotu, 27. siječnja oko 23:55, izvan naselja Vodnjan pokušala zaustaviti automobil pulske registracijske oznake. No, vozač se oglušio na naredbe policije te je bježao sve do Bala, gdje je zbog neprilagođene brzine sletio izvan kolnika i udario u stablo.

Utvrđeno je da 27-godišnji vozač upravlja automobilom bez položenog vozačkog ispita, odnosno nakon što mu je zbog ranijih prometnih prekršaja vozačka dozvola oduzeta i ukinuta rješenjem. Bio je obvezan ponovno polagati vozački ispit, no to nije učinio.

Pročitajte i ovo Autobus u Rijeci - 2 Spašavali je vatrogasci FOTO Grozna nesreća u Rijeci, autobus pregazio ženu: "Upozoravali smo na ovo"

Uz to, kod sebe je imao 5.2 grama amfetamina te je bio pozitivan na drogu na preliminarnom testu, radi čega mu je vađena krv.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 27-godišnjaka se pokreće prekršajni postupak te mu je policija privremeno oduzela automobil. Naime, to je već treći put da policija oduzima 27-godišnjaku automobil, a kao ni prethodna dva puta, ni ovaj put nije riječ o njegovom automobilu, već mu ga je posudila druga osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene