Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uoči pooštravanja mjera

Djelatnice splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dobile prijetnje smrću, sve je prijavljeno policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj je danas rekordan broj novozaraženih koronavirusom - zabilježeno 8587 novih slučajeva od kojih su 1774 u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Zbog toga je lokalni stožer zatražio pooštravanje epidemioloških mjera u toj županiji. Mjera koju traže je i skraćivanje radnog vremena ugostiteljskih objekata.

Pročitajte i ovo Koronavirus, ilustracija - 5 Hrvatska iz minute u minutu U Zagrebu nikad gora situacija: Više od 1800 novozaraženih!

Pročitajte i ovo Prazni stolovi ugostitelja STROŽE ZBOG OMIKRONA Ugostitelji strahuju od novih mjera: ''Opet će nastradati oni koji su od početka pandemije najviše zakinuti''

Reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan javio je kako su djelatnice splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo (NZJZ) dobile su prijetnje smrću, što je prijavljeno policiji.

Splitska policija potvrdila nam je da je voditeljica jutros obavijestila policiju da je jedna djelatnica "imala problema", no ta djelatnica još nije prijavila prijetnje.

Dodali su kako su danas u više navrata obilazili punktove za cijepljenje, a sutra će, s obzirom na novu situaciju i gužve na testiranjima, na punktovima biti prisutni cijeli dan. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene