Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Razlog je pobjeda Hajduka nad Dinamom?

Drama u studentskom domu na Savi, radi li se o upadu BBB-a? "Napali su me ničim izazvani"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija imala je intervenciju u Studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu. U ponedjeljak ujutro rekli su nam da za sada ovaj incident ne povezuju s navijačima BBB-a, ali da još prikupljaju informacije.

Policija je sinoć intervenirala u Studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu. Dobili su dojavu o upadu u dom i napadu na studente.

Navodno su BBB upali u dom, a razlog incidenta je pobjeda Hajduka nad Dinamom u sinoćnjoj utakmici na Maksimiru.

Evo što je za DNEVNIK.hr rekao jedan od napadnutih, koji je želio ostati anoniman: 

"Napala su me dvojica Boysa ispred paviljona. Nas je bilo dvoje, ničim izazvani su me napali. Prvo su nas pratili dok smo im govorili da odu, to je preraslo u naguravanje, zatim u triske, nakon čega sam otišao po policiju", rekao nam je jedan od studenata koji živi u domu. 

Jutarnji list piše da su se BBB-ovci okupili kod Savskog mosta i upali u paviljon broj 6. Uhićeno je više ljudi, a policija je navodno imala dojavu da bi se u domu ovako nešto moglo dogoditi. Studenti tvrde da je uhićeno između 10 i 15 osoba.

Zagrebačka policija u ponedjeljak ujutro rekla nam je tek da za sada ovaj incident ne povezuju s navijačima, ali da prikupljaju sve informacije. Dojavu o incidentu dobili su u 21:15.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene