Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA KOPILICI

Užas u Splitu: Kolegu ubo oštrim predmetom u vrat, završilo je tragično i prije dolaska policije

Aktualno Galerija Antonela Lolić Antonela Lolić Foto: DNEVNIK.hr Strava u Kopilici - 1 Strava u Kopilici - 1 Foto: DNEVNIK.hr Strava u Kopilici - 2 Strava u Kopilici - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Strava u Kopilici - 3 Galerija 1/4 >>
Na području Kopilice u Splitu dogodila se tragedija, nakon obračuna dvojice kolega jedan je mrtav, drugi u bolnici.

Velika tragedija dogodila se oko 14 sati u splitskoj Sjevernoj luci. Policija je izvijestila kako je jedan muškarac ozlijeđen najvjerojatnije oštrim predmetom te je hitno prevezen u bolnicu na pružanje liječničke pomoći.

Naknadno je utvrđeno kako je napadač mrtav, potvrdila je policija.

 

Prema dosadašnjim neslužbenim informacijama sukobila su se dvojica djelatnika špediterske tvrtke. Jedan je drugog ubo u vrat, a navodno, kad je čuo da stiže policija, bacio se sa zgrade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pretresli mu i kuću Otišli u Zagreb kako bi nabavili kokain za preprodaju, a onda je sve izmaklo kontroli: 20-godišnjak završio s kaznenom prijavom

Policija to zasad nije potvrdila, a očevid je u tijeku. Obaviješteno je i županijsko državno odvjetništvo.

"Danas oko 14 sati zaprimili smo dojavu kako je u zgradi koja se nalazi u Poslovnoj zoni u predgrađu Kopilica na području Splita ozlijeđen muškarac, najvjerojatne oštrim predmetom.

On je prevezen na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. Prema prvim informacijama, zadržan je na liječenju, ali se nalazi izvan životne opasnosti.

Na mjestu događaja pronađen je drugi muškarac za kojeg su djelatnici hitne medicinske pomoći utvrdili da je preminuo na mjestu događaja", rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Sofije Preljvukić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uznemirili se Građani u panici: Zvali policiju zbog mladića s puškom. Ispostavilo se da razloga za strah nije bilo...

Policija istražuje okolnosti događaja.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene