Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio i bombama

FOTO Gotova drama u Slavoniji, predao se muškarac koji je gađao kuću molotovljevim koktelima: "Da smo ostali unutra kad je ubacivao u boravak, zapalio bi nas"

Aktualno Galerija Muškarac se zatvorio u kuću - 6 Muškarac se zatvorio u kuću - 6 Foto: Vlado Kos/Cropix Ilustracija Ilustracija Foto: Luka Stanzl/Pixsell Muškarac se zatvorio u kuću - 5 Muškarac se zatvorio u kuću - 5 Foto: Vlado Kos/Cropix Muškarac se zatvorio u kuću - 4 Muškarac se zatvorio u kuću - 4 Foto: Vlado Kos/Cropix +6 Muškarac se zatvorio u kuću - 3 Galerija 1/11 >>
Završilo je opsadno stanje kod Vinkovaca. Iako policija ne otkriva detalje akcije, od očevidaca se doznalo kako se muškarac polio benzinom i prijetio.

Drama u Tordincima, mjestu nedaleko od Vinkovaca, trajala je cijelo jutro. Ondje je 57-godišnjak bacao molotovljeve koktele prema kućama susjeda te se zatvorio u kuću i prijetio bombama. Na terenu su bile interventne i specijalne postrojbe policije, snajperisti, vatrogasci, hitna pomoć i pregovarači.

Nakon dramatičnog prijepodneva, muškarac se predao. Odvezla ga je hitna pomoć i čeka ga daljnji policijski postupak.

"Dok smo mi pili kavu, on je prebacio neki zapaljivi koktel preko terase i to je gorjelo. Izašli smo van gasiti i, dok smo mi gasili, on je ubacivao druge kroz prozorčić u boravak i kuhinju", ispričala je Ljubica Damjanović za Dnevnik Nove TV te dodala da se bojala za život.

"Da smo ostali unutra kad je ubacivao u boravak, zapalio bi nas", istaknula je te pojasnila da ne zna zašto je to napravio.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević (Ne)popularni model Sedam novih mjera za odvajanje otpada: Velike promjene na zelenim otocima, pogledajte što će biti s plavim i žutim vrećicama po cesti

"Sve je počelo oko devet sati ujutro. Muškarac se posvađao sa susjedima, gađao im kuću molotovljevim koktelima pa pobjegao u svoju kuću. Polio se benzinom, zaključao u kuću i prijetio bombom", rekao je očevidac za 24sata.

Večernji list doznaje da je muškarac izašao sa psihijatrije prije nekoliko dana. Prije 20-ak dana je također prijetio susjedima da će ih ubiti i da su na crnoj listi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene