Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vikend prognoza

DOLAZE OBORINE 3 načina na koja najbolje možete iskoristiti kišu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon pregršta sunčanih dana nebo nad Lijepom našom je posivilo. Veliki oblaci prepuni kišnih kapi nadvili su se nad našom zemljom, a sudeći prema prognozama njima se nigdje ne žuri.

Vikend koji je pred nama obilježit će pretežno oblačno i kišno vrijeme. Biti će kiše, ponegdje su mogući pljuskovi praćeni grmljavinom, a na jadranu se očekuje i obilnija kiša.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 3 Kvaliteta života Čudaci na dva kotača osvajaju Europu: ''Kombinacija vlak - bicikl ne bi trebala biti nikakav SF, nego dio hrvatske turističke ponude'' Slika nije dostupna TERME SVETI MARTIN Opustite se u Međimurju uz wellness s lokalnim sezonskim proizvodima

Temperature će i dalje biti ljetne, no neće prelaziti trideset stupnjeva Celzijevih koliko se očekuje u Dalmaciji, dok za unutrašnjost meteorolozi najavljuju temperature do 25 stupnjeva Celzijevih.

3 turistička mjesta Hrvatske skrivena od masovnog turizma

Ukoliko ste među onima koji od ljeta ne žele tako lako odustati, donosimo vam 3 prijedloga kako možete iskoristiti slobodan, a kišni vikend - u Međimurju.

1. Zdrav i aktivan odmor

Rujan je mjesec idealan za boravak na otvorenome, za aktivno druženje s najmilijima i uživanje u 100% lokalnoj i zdravoj gastronomiiji. Ukoliko ste se odlučili na put u Međimurje prvo što možete učinit je rezervirati svoj zdrav i aktivan odmor u jednoj od najvitalnijih turističkih destinacija Hrvatske - LifeClass termama Sveti Martin.

Međimurska gibanica pripremljena na zdravi način

Za 248 kuna možete razerviratismještaj u Hotelu Spa Golfer 4* ili Apartmanima Regina te se opustiti i napuniti baterije za novi tjedan u jednom od najljepših prirodnih okruženja.

Za one koji vole pojesti dobru hranu LifeClass terme Sveti Martin imaju pripremljena jela koja će rijetke ostaviti ravnodušnima, a sve nakupljene kalorije možete odmah istopiti u bazenskom kompleksu 'Temple of life'.

2. Odmor na dva kotača

Ukoliko ste ljubitelj prirode i aktivnosti na otvorenom predlažemo avanturu kojoj nećete moći odoljeti. Iznajmite bicikl i zaputite se u istraživanje netaknute prirode gornjeg Međimurja na dva kotača.

Bicikliranje rijeke Muru i Dravu, osim što ćete upoznati gornji kraj Hrvatske, ispunit će vas zadovoljstvom, možete posjetiti brojne prirodne atrakcije, a svidjet će vam se i vjetar u kosi.

Ukoliko vas na vašem putu uhvate kapljice kiše, sklonište možete potražiti u jednoj od preko 20 vinskih kuća u kojima možete kušati mnoga nagrađivana vina Međimurskih vinara. I ne brinite, svi u Međimurju vole vino, netko će vam pokazati put kojim se možete najsigurnije vratiti.

SPOJ EGZOTIKE I TRADICIJE Neistražena namirnica kulinarske scene nikad bliže

Bike paket koji uključuje detaljan opis staza za planiranje ruta, GPS datoteke, za sve umorne masažu i saunu i još puno toga.

3. Uživanje i još uživanja

Ako je vaš idealan vikand spoj uživanja i još uživanja s wellness vikendom nećete pogriješiti. Maknite se od svakodnevice i opustite svoje tijelo i um.

'À la carte paket' je nešto zbog čega nečete požaliti, a vrijeme koje ćete pokloniti samo sebi pamtit ćete zauvijek. Ponudu možete pogledati OVDJE.

Ne zaboravite da nakon svake kiše dolazi sunce, uživajte u slobodnom vremenu i samo opušteno!


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene