Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Sve se može''

Najpoduzetnije žene dobile veliko priznanje: Dodijeljene nagrade najboljim poduzetnicama 2020. godine

Aktualno Galerija Najuspješnije poduzetnice - 1 Najuspješnije poduzetnice - 1 Foto: DNEVNIK.hr Najuspješnije poduzetnice - 2 Najuspješnije poduzetnice - 2 Foto: DNEVNIK.hr Najuspješnije poduzetnice - 3 Najuspješnije poduzetnice - 3 Foto: DNEVNIK.hr Najuspješnije poduzetnice - 4 Najuspješnije poduzetnice - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Eva Smokrović Galerija 1/7 >>
U Hrvatskoj gospodarskoj komori dodijeljene su nagrade najboljim poduzetnicama za 2020. godinu.

Najbolje poduzetnice 2020. godine dobile su nagrade dodijeljene u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Pročitajte i ovo Trgovački centar u Petrinji - 2 Posao za 50 poduzetnika U Petrinji novi poduzetnički centar, ali od kontejnera: "Daje mi nadu da će biti bolje, da će se izgraditi naš grad" Otpad, ilustracija U Hrvatskoj 30 tvornica Kako riješiti problem plastičnih vrećica? Mjere smanjenja nisu urodile plodom, a zabrana bi značila otkaze

Marija Mraz iz Udruge osoba s invaliditetom iz Koprivnice proglašena je poduzetnicom godine u kategoriji socijalnog poduzetništva. ''Mi smo ovime pokazali da smo problem pretvorili u društveni kapital i da konačno želimo pokazati da osobe s invaliditetom zaista mogu doprinijeti razvoju ovoga društva'', rekla je Marija.

Edita Maretić Dimlić, ravnateljica splitske ustanove Des, dobila je nagradu za menadžericu godine, a Eva Smokrović iz ustanove za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju ''Helena Smokrović'' poduzetnica je godine.

''Činjenica je da se i mi žene prije svega moramo same podržavat, a onda mislim da će biti puno snažnije to prihvaćanje naših muških kolega i mislim da je to pitanje vezano za društvene promjene'', smatra Edita Maretić Dimlić.

''Sve se može kad se hoće i nema te granice koja nas može zaustavit kad se radi ono što se voli'', poručila je Eva Smokrović.

Ovo veliko priznanje uspješnim ženama dodjeljuje Hrvatska udruga poslovnih žena ''KRUG''.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene