Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne planiraju je podržati

Dobavljači nezadovoljni nagodbom s Agrokorom: "Smatramo da se favorizira jednog vjerovnika"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon što je Izvanredna uprava Agrokora predstavila još uvijek nedovršen Nacrt nagodbe, svoje nezadovoljstvo iskazali su predstavnici dobavljača.

Dobavljači smatraju kako se nagodbom pogoduje ruskom Sberbanku, te ističu da ju neće podržati ako se bitno ne promijeni.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 2 Dopuna istrage Dnevnik Nove TV doznaje: Ide se na novo skupo vještačenje u slučaju Agrokor, odabir pao na inozemne financijske vještake Ante Ramljak i Marica Vidaković (Foto: Pixell) Je li bilo pritisaka? Iz Kraša demantiraju navode u novim objavljenim mailovima te poručuju: ''Sve je čisto''

"Zadnji dogovor koji je postignut temeljem sporazuma između izvanredne uprave i jednog vjerovnika, u ovom slučaju Sberbanke, sa strane dobavljača apsolutno je neprihvatljiv. Smatramo da je to nešto što favorizira jednog vjerovnika", rekla je Marica Vidaković, prokuristica Kraša.

U SDP-u također smatraju kako je upitno hoće li dogovor biti postignut na vrijeme, a zakonom je, kažu, pogodovano određenim interesnim skupinama.

"Rezultat više od godine dana Vladine uprave je da su se neki dečki dobro obogatili. S druge strane, ruske banke i američki fondovi postat će većinski vlasnici", rekao je Ivo Jelušić, član predsjedništva SDP-a.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene