Dan nakon što je Izvanredna uprava Agrokora predstavila još uvijek nedovršen Nacrt nagodbe, svoje nezadovoljstvo iskazali su predstavnici dobavljača.

Galerija


Dobavljači smatraju kako se nagodbom pogoduje ruskom Sberbanku, te ističu da ju neće podržati ako se bitno ne promijeni.

Vezani članci Slika nije dostupna Pogledajte kako je prozvana šefica Kraša odgovorila na oštru reakciju trgovaca Slika nije dostupna Trgovci burno reagirali: ''Trebamo li možda prestati plaćati kupljenu robu?''

"Zadnji dogovor koji je postignut temeljem sporazuma između izvanredne uprave i jednog vjerovnika, u ovom slučaju Sberbanke, sa strane dobavljača apsolutno je neprihvatljiv. Smatramo da je to nešto što favorizira jednog vjerovnika", rekla je Marica Vidaković, prokuristica Kraša.

U SDP-u također smatraju kako je upitno hoće li dogovor biti postignut na vrijeme, a zakonom je, kažu, pogodovano određenim interesnim skupinama.

"Rezultat više od godine dana Vladine uprave je da su se neki dečki dobro obogatili. S druge strane, ruske banke i američki fondovi postat će većinski vlasnici", rekao je Ivo Jelušić, član predsjedništva SDP-a.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr