Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uskok pokrenuo istragu

Pao zaposlenik šibenskog zatvora: Švercao drogu i mobitele zatvorenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uskok je pokrenuo istragu protiv šestorice zbog švercanja droge i mobitela u šibenski zatvor.

Prvookrivljeni (1970.) je djelatnik Zatvora u Šibeniku i ovlaštena službena osoba, a policija ga sumnjiči da je zatvoreniku (1991.) u zatvor unosio mobitele, hašiš i kokain koje je preuzeo od druge osobe zajedno s novčanom nagradom za sebe. Ovom akcijom "zaradio" je najmanje 10.200 kuna.

Drogu i mobitele nabavljali su ostali okrivljeni (1995., 1989., 1985., 1986) te ih predavali službeniku zatvora koji ih je prenio zatvoreniku.

"On je zajedno s drugim zatvorenicima koristio te mobitele, a dio droge je sam konzumirao, dok je dio droge dao drugim zatvorenicima na konzumiranje.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ČETVERONOŽNI DETEKTIV Kokain skriven u odjeći: Policijski pas otkrio drogu namijenjenu za zatvor

USKOK je Županijskom sudu u Splitu predložio određivanje istražnog zatvora protiv svih okrivljenika, koji se od ranije nalaze u istražnom zatvoru rješenjem suca istrage Županijskog suda u Šibeniku", piše u priopćenju USKOK-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna produžen istražni zatvor DORH podigao optužnicu za ubojstvo na Krugama: Udario žrtvu nogom u glavu, nije stao na tome

Osim toga, petookrivljeni je u svojoj obiteljskoj kući u Omišu posjedovao automatsku pušku s pripadajućim streljivom i dva spremnika za streljivo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene