Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djeca su pronašla bombe prilikom igre te su ih nakon toga bacili u obližnji potok. Policijski službenici za protueksplozivsku zaštitu uništili pronađenu bombu.


Varaždinska policija uništila je bombe koje su u općini Trnovec Bartolovečki, pokraj Varaždina, prilikom igre pronašla djeca i nakon toga ih bacila u obližnji potok.

Vezani članci Njemačka kancelarka Angela Merkel Merkel osudila rasističko ubojstvo Georgea Floyda: "Rasizam je užasna stvar, a nažalost postoji i u Njemačkoj" Očevid nakon pucnjave u Dubrovniku - 7 Liječnici se bore za živote žene i muškarca koje je upucao vlastiti sin, Dubrovčani u šoku: ''To je strašno. Ne daj Bože ni najgorem neprijatelju''

Nakon što su dobili informaciju o slučajnom pronalasku bombe, na teren su izašli policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu koji su pronađenu bombu i uništili, priopćila je danas varaždinska Policijska uprava. Iako se prema prvim informacijama radilo o nekoliko bombi, policajci su isprva pronašli samo jednu, da bi naknadno, iskapanjem terena pronašli još jednu, koju su također odmah uništili.

Nitko ne čuva opasne eksplozivne smjese: 'Stara sam, ali bojim se'

Iz varaždinske policije još jednom su pozvali sve koji ilegalno posjeduju oružje da ga predaju policiji na zakonom predviđen način, a ne da se, kao u ovom slučaju, ostavi u prirodi ili drugim mjestima lako dostupna ljudima, što bi moglo uzrokovati tragediju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook