Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djeca su pronašla bombe prilikom igre te su ih nakon toga bacili u obližnji potok. Policijski službenici za protueksplozivsku zaštitu uništili pronađenu bombu.


Varaždinska policija uništila je bombe koje su u općini Trnovec Bartolovečki, pokraj Varaždina, prilikom igre pronašla djeca i nakon toga ih bacila u obližnji potok.

Vezani članci Zabava, ilustracija Kako izgledaju ilegalne zabave u jeku pandemije: ''Sad znamo kako to organizirati" KBC Osijek Manijak odvijačem izbo dječaka i djevojčicu! Hitno im je pružena pomoć, iz bolnice objavili u kakvom su trenutno stanju

Nakon što su dobili informaciju o slučajnom pronalasku bombe, na teren su izašli policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu koji su pronađenu bombu i uništili, priopćila je danas varaždinska Policijska uprava. Iako se prema prvim informacijama radilo o nekoliko bombi, policajci su isprva pronašli samo jednu, da bi naknadno, iskapanjem terena pronašli još jednu, koju su također odmah uništili.

Nitko ne čuva opasne eksplozivne smjese: 'Stara sam, ali bojim se'

Iz varaždinske policije još jednom su pozvali sve koji ilegalno posjeduju oružje da ga predaju policiji na zakonom predviđen način, a ne da se, kao u ovom slučaju, ostavi u prirodi ili drugim mjestima lako dostupna ljudima, što bi moglo uzrokovati tragediju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook