Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio na Instagramu

Poznatog DJ-a napali na festivalu u Tisnom, slomili mu ruku: "Ovo je ludost, još uvijek vlada homofobija"

Kiddy Smile
Kiddy Smile Foto: Instagram/Kiddy Smile
DJ Kiddy Smile objavio je da je bio žrtva homofobnog napada na Defected festivalu u Tisnom.

DJ Kiddy Smile nastupao je na Defected festivalu u Tisnom, a na Instagramu je objavio što mu se dogodilo u backstageu. 

Prema njegovoj objavi, na njega se počeo derati muškarac, koji je imao narukvicu za izvođače. Udario ga je, DJ mu je uzvratio i ovaj je pao na pod. DJ je završio sa ozljedom ruke.  

Muškarac je prvo počeo vrijeđati njegova prijatelja, a sve se dogodilo, prema njegovim tvrdnjama, jer je homoseksualac

"Ne mogu vjerovati da ovo moram pisati, jer je to ludost. Ali važno je ostaviti svjedočanstvo o tome da još uvijek vlada homofobija. Privilegiran jer zbog moje veličine ljudi dva puta promisle prije nego krenu na mene, ali osjećaji su mi pomiješani, a ruka mi je slomljena", napisao je na Instagramu. 

"Nastupao sam na jednom festivalu u Hrvatskoj, a mog su prijatelja nazivali pogrdnim imenima zbog njegove seksualne orijentacije. Neki muškarac ga je napao, a on je već imao loš dan. Prišao sam mu te sam ga pitao zašto je prozivao mog prijatelja. Ovo se sve dogodilo u backstageu, muškarac je imao narukvicu za izvođače te sam ga pitao s kim je došao. Počeo se derati na mene te me udario. Pokušao sam ga zaustaviti, ali me udario još jednom.

Tada sam izgubio kontrolu i srušio sam ga na pod. Došlo je osiguranje te ga smirilo. Ne mogu vjerovati da sam udaren zato što sam homoseksualac. Primio sam dva udarca jer sam razmišljao o tome u kakvu ću se poziciju dovesti kao izvođač ako udarim nekoga na festivalu, a pri tome sam druge rase i queer", napisao je ogorčeni DJ. 

Pročitajte i ovo Listići Čestitamo! Lova do krova! U Njemačkoj pogođen Eurojackpot od 10 milijuna eura, a i tri igrača u Hrvatskoj imat će itekakvih razloga za slavlje!

"Bolje me nemojte zezati i dirati mi ruke jer su mi one potrebne za posao", napisao je. 

"Nema mjesta rasizmu i homofobiji", stoji u objavi. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene