Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imaju scenarij

Ministrica Divjak o planovima zbog koronavirusa: "Ako se pogorša situacija, ići ćemo s nastavom online"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica Blaženka Divjak komentirala je situaciju s koronavirusom i rekla da je sustav spreman i za online nastavu, ako za to bude potrebe.

"Različiti scenariji se razrađuju. Imamo detaljno razrađen scenarij online nastave. Više od tjedan dana radimo na tome, pripremni smo ako bi do toga došlo, ali gotovo je sigurno da neće trebati", rekla je ministrica obrazovanja Blažena Divjak u četvrtak, prenosi N1.  

Pročitajte i ovo Ivica Lovrić (Foto: Dnevnik.hr) što od ponedjeljka? Grad Zagreb nastavlja rat s Divjak: ''Škole ne trebaju slijediti njezine usmene upute, nisu u skladu s preporukama'' Slika nije dostupna NAKON NOVE ODLUKE VLADE Oštar odgovor sindikata: "Ministrica vrijeđa rad učitelja i šalje poruku da se i bez učenja može završiti razred"

Ministar zdravstva Vili Beroš kazao je da se radi o globalnoj ugrozi u kojoj Hrvatska nije izolirana. Najavio je niz mjera koje su spremne, ovisno o daljnjem razvoju situacije s koronavirusom u Hrvatskoj.

U Hrvatskoj je dosad zabilježeno 10 slučajeva oboljelih od koronavirusa. U Italiji, koja je najpogođenija epidemijom, zatvorene su škole. Gotovo tristo milijuna učenika u svijetu ne ide na nastavu, a Italija je posljednja u nizu zemalja koje zatvaraju škole ne bi li zaustavile širenje virusa Covid-19.  (Hina, A.T.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene