Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Robert Ljutić na popisu

Diploma ukinuta i Bandićevom suradniku: 'O kome se radi nije bitno, slijedi ga otkaz'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Robert Ljutić je na popisu osoba kojima je ukinuta diploma. Upitan o njegov slučaju, Milan Bandić podsjetio je da je izdan naputak za provjeru svih diploma i da se pričeka da se odvrti do kraja.

Na popisu osoba kojima je ukinuta diploma, a koji su objavile Narodne novine, našao se i Robert Ljutić, zamjenik šefa kabineta gradonačelnika.

Upitan o Ljutićevom slučaju, Milan Bandić je podsjetio na naputak koji je izdao, odnosno na odluku o provjeri svih diploma nakon slučaja 'lažne pravnice' u Zagrebačkom holdingu.

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Robert Ljutić (Foto: Pixell) Podignuta optužnica Uzeo 440.000 kuna: Bivši Bandićev tjelohranitelj tri godine izvlačio novac iz proračuna

HDZ-ovom Milijanu Brkiću ukinuta diploma

'Mi već šest godina radimo provjeru diploma onih koji se primaju, ali nismo provjeravali sve. Sad ćemo provjeriti sve, od srednje škole do doktorata. I u Upravi i u Holdingu. Naputak moj je otišao prije dva tjedna i pričekajmo da se to odvrti do kraja. Tko god je, o kome se radi nije to bitno, slijedi ga otkaz i kaznena prijava. To je tako, u uređenoj demokratskoj zemlji se moraju poštivati pravila igre. Monstruozno je da netko sebi napiše fakultet, to je smiješno, to je žalosno i to je nedopustivo i neoprostivo', poručio je gradonačelnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene