Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kakva ideja

Policija ulovila maštovitog dilera: Držao drogu na nevjerojatnom mjestu

Droga u sandučiću
Droga u sandučiću Foto: PU zagrebačka
Policija je privela 59-godišnjaka nakon što je u njegovom poštanskom sandučiću u Novom Zagrebu pronađeno 729,5 grama heroina

Kriminalističkom istragom je utvrđeno da je osumnjičeni 59-godišnji muškarac na za sada neutvrđen način radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine heroina kojeg je skrivao u poštanskom sandučiću na području Novog Zagreba. Drogu je potom preprodavao, javlja zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga se nastavlja Pala četvorica dilera: U Srbiji nabavljali drogu, ilegalne lijekove i doping pa sve švercali u Hrvatsku

Pročitajte i ovo Matej Periš Analiza psihijatra Sakoman o toksikološkom nalazu Mateja Periša: "Imao je neku energiju u sebi..."

Policija je u subotu pretražila poštanski sandučić osumnjičenog i pronašla ukupno oko 729,5 grama heroina, pakirano u dva paketa.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policija je protiv 59-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu zbog "neovlaštene proizvodnje i prometa drogama“, a osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, naveli su iz zagrebačke PU.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene