Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zašto vam je važno putovati?

Dijelimo ulaznice za izložbu 'Put oko svijeta u pola sata'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još je svega nekoliko dana moguće putovati svijetom u Zagrebu. Multisenzorna izložba Put oko svijeta u pola sata otvorena je do subote 30. lipnja. U 20. sati istoga dana održat će se izvlaćenje dobitnika vrijednih nagrada.

Putovanje svijetom u V. gimnaziji do sada je privuklo mnoge posjetitelje koji oduševljeno kušaju kavu s kardamomom u Damasku, sjedaju na užareni pjesak u Sahari, upoznaju Afričko pleme Dogon te se nerijetko ponovo vraćaju kako bi utvrdili 'gradivo'. Svoje doživljaje upisuju u Knjigu dojmova te izdvajamo neke od njih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otputujte i vi Saznajte tko su dobitnici ulaznica za 'Put oko svijeta u pola sata'! Slika nije dostupna Multisenzorna izložba Zagrepčani za produženi vikend idu na Put oko svijeta!

'Izložba je savršena, zbilja smo imali osjećaj da smo na tim djelovima svijeta! Japan nam se najviše svidio i zbilja smo uživali u zelenom čaju', napisali su Domagoj i Franka.

'Različite kulture i narodi – jedan duh! Bravo!', napisala je Koraljka.

Agencija Proglas poklanja čitateljima Dnevnik.hr-a ulaznicu za izložbu Put oko svijeta u pola sata. Napišite zašto vam je važno putovati, a najkreativnije radove nagraditi ćemo ulaznicom za Put oko svijeta u pola sata te osvježavajućim pićem. Tri osobe osvajaju nagradu, rok slanja je sutra do 15 sati, do 16h objavljujemo dobitnike koji izložbu mogu posjetiti još sutra i u subotu. Svoje odgovore šaljite na mail moj.report@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene