Obavijesti Video Pretražite Navigacija
On je jedan od najboljih predsjednika

Davor Bernardić: 'Kitarović je bila dobra ministrica, no pobjeda ide Josipoviću'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Davor Bernardić uvjeren je kako će na predstojećim predsjedničkim izborima aktualni predsjednik Ivo Josipović, zadržati povjerenje građana.

Predsjednik zagrebačkog SDP-a i saborski zastupnik Davor Bernardić uvjeren je da će aktualni predsjednik Republike Ivo Josipović definitivno biti onaj koji će zadržati povjerenje hrvatskih birača na predstojećim predsjedničkim izborima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Karamarko nije Merkel' Kandidati ne bi mijenjali izbor predsjednika: Sa šefom HDZ-a ne slaže se ni Grabar Kitarović Slika nije dostupna Objavio DIP Službeno potvrđeno: Ovo su kandidati u utrci za Pantovčak

'Predsjednik Josipović koji se do sada pokazao kao jedan od najboljih predsjednika koje je Hrvatska imala definitivno će osigurati povjerenje građana i po drugi put', rekao je Bernardić.

Službeno je: Kolinda Grabar Kitarović HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu

Kolinda Grabar Kitarović je, priznaje, bila dobra ministrica za vrijeme vlade Ive Sanadera. 'Dugo je živjela vani i sasvim sigurno zna kako život vani izgleda, no ja vjerujem da će ipak predsjednik Josipović osigurati povjerenje građana i po drugi put', kaže Bernardić.

Na pitanje o popularnosti koje joj daju ankete Bernardić uzvraća kako popularnost ne znači da će ljudi za nju i glasati.

HDSSB-ovac Boro Grubišić kaže kako je prednost HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović u tome što je izbivala iz Hrvatske, ali i dodaje kako Savez za Hrvatsku još nije izišao sa svojim kandidatom.

'Prednost Kolinde Grabar Kitarović je u tome što je izbivala iz Hrvatske i nije bila umješana u političaka zbivanja koja su rezultirala gađenjem građana prema politici', kaže Grubišić.

Ivo Josipović o outsourcingu: 'Da sam u Vladi, ozbiljno bih razmislio da li takav sustav uopće uvoditi'

Podsjeća da Savez za Hrvatsku, odnosno HDSSB, još nije izišao sa svojim kandidatom. 'Stoga je teško govoriti, iako se govorkalo i govori o gospodinu Milanu Kujundžiću', dodaje taj HDSSB-ovac.

Ankete u kojima Kolinda Grabar Kitarović dobro kotira niije htio komentirati, jer, kaže, u njih ne vjeruje. Poručuje tek da će biti još predsjedničkih kandidata i to vrlo ozbiljnih.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je u Vukovaru i službeno potvrdio da će HDZ-ova kandidatkinja na predsjedničkim izborima biti Kolinda Grabar Kitarović. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene