Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kažu pobijedit će

Službeno je: Kolinda Grabar Kitarović HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko uvjeren je u pobjedu HDZ-ove kandidatkinje.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u četvrtak je i službeno potvrdio da će HDZ-ova kandidatkinja na predsjedničkim izborima biti Kolinda Grabar Kitarovć.

Pročitajte i ovo Branko Tunić Kazna od osam godina HDZ-ovac koji je zalijepio člansku iskaznicu na čelo osuđen za ratni zločin Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati

Predsjedništvo stranke dalo je prijedlgo Nacionalnom vijeću koje ga je i usvojilo na sastanku u Vukovaru. Tomislav Karamarko uvjeren je da će Grabar Kitarović odnijeti pobjedu.

Hoće li Kolinda reći 'Da'?

Poručio je da je Hrvatska spremna za prvu ženu predsjednicu. Naglasio je da su Grabar Kitarović i u NATO-u prepoznali kao vođu, te da ima diplomatsku karijeru i zemlju predstavlja u inozemstvu. Ima sve atribute da bude predsjednica, uvjeren je Karamarko koji, rekao je, ne pridaje važnost anketama koje daju prednost Josipoviću. Još jednom je naglasio uvjerenost u pobjedu HDZ-ove kandidatkinje, koja, kaže, neće biti fikus jer predsjednik to ne smije biti.

Karamarko predložio kako bi "ušparao" 100 milijuna kuna u jednom danu

Kolinda Grabar Kitarović kampanju će započeti nakon NATO summita u devetom mjesecu. Ona prema Karamarkovim riječina neće biti raskošna, nego realna i afirmativna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene