Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivna Hrvatska

Daruvar prvi put vježba uz Asju Petersen, Renatu Sopek i Aktivnu Hrvatsku

PR
PR Foto: PR
Vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska, nakon popuštanja mjera, prvi put dolazi u Daruvar.

Međunarodno priznata pilates trenerica Asja Petersen održat će poseban Focus Point trening na stadionu Sokol u subotu 12. lipnja s početkom u 11:30. Aktivna Hrvatska u Daruvar dolazi prvi put, a u besplatnom zajedničkom treningu mogu sudjelovati svi koji se unaprijed prijave na stranici www.aktivnahrvatska.hr. Generalni partner projekta je HEP.

Asja će u Daruvaru predstaviti djelić iskustva stečenog u više od 30 godina rada sa sportašima i rekreativcima: ‘’U Daruvar dolazimo prvi put i vjerujem kako nas čeka sjajan trening. Razgibat ćemo cijelo tijelo i pokazati kako vježbati svaki dan što je iznimno važno za jačanje ne samo tijela već i cijelog organizma i imuniteta. Pozivam sve koji mogu da nam se pridruže te da zajednički pokažemo kako biti živjeti zdravo i aktivno!’’

PR PR Foto: PR

Asja Petersen jedna je od najpoznatijih trenerica i prva koja je pilates tehniku treninga donijela u Hrvatsku. Njezin Focus Point sistem treninga koji poseban naglasak stavlja na efikasnost pokreta i funkcionalnost tijela, a sadrži elemente treninga jakosti, pilatesa i joge. Asji će se na pozornici pridružiti kineziolozi Tina Živković, Iva Lončar i Karlo Kligl dok će program voditi Renata Sopek.

‘’Veselimo se nastavku sezone u Daruvaru, sigurna sam da nas čeka sjajan trening! Budući da nam je ljeto sve bliže, a epidemiološka situacija sve bolja, na nekoliko posljednjih treninga osjeti se strašno pozitivna energija i vjerujem da će se tako nastaviti i u Daruvaru. Prijavite se i vježbajte s nama!’’ – izjavila je amabasadorica projekta Renata Sopek.

Aktivna Hrvatska i u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića te Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatska liječnička komora, Definicija Hrane i Mentalni trening. Trening u Daruvaru održava se uz podršku grada Daruvara.

Partneri projekta su Decathlon, Redox i Falkensteiner Resort Punta Skala. Svi polaznici radionice dobit će prostirke i majice za kasnije vježbanje, Magnezij Citrat 375 Dietpharma i Pharmasa. Rajska polaznicima će darovati svježe rajčice, Mivela vodu, a PIK Vrbovec daruje PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene