Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zapelo je čini se na Vijeću za suradnju Mosta i Domoljubne koalicije koje se nije sastalo, podsjeća Darinko Kosor - tri tjedna. A oni su zaduženi za kadroviranja.


Darinko Kosor iz HSLS-a podsjeća da Vijeće ne funkcionira već tri tjedna. 'Ni jedan pomoćnik nije dogovoren na Vijeću. Samo su dogovorene kvote, ni jedno ime nije bilo nikada na Vijeću', kazao je Kosor.

Vezani članci Andrija Mikulić (Foto: Pixell) Predsjednik Skupštine lobirao za zapošljavanje HDZ-ovaca u Holdingu? "Taj popis jednostavno ne postoji i meni je žao" Darko Nekić, državni tajnik u Ministarstvu uprave (Foto: Dnevnik.hr) Povjerenik HDZ-a za Liku tvrdi da u njegovoj stranci nema klijentelizma: "Usudio bih se reći da su tu priču stvorili mediji"

Na pitanje sastaje li se i dalje Vijeće za suradnju, saborski zastupnik HDZ-a Ivan Šuker kaže da ono funkcionira tako da se sastaje kada se za to pokaže potreba sastat te donosi preporuke.

Vijeće za suradnju čini se nema takvu moć kako se na početku uvjeravalo. Na njemu su dogovorene kvote, a koordinatori Brkić i Kovačić ostalo su dogovarali međusobno. Doznajemo kako bi u petak mogli biti imenovani preostali zamjenici ministara.