Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaduženi za kardoviranja

Darinko Kosor: Vijeće za suradnju ne funkcionira, nije se sastalo tri tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zapelo je čini se na Vijeću za suradnju Mosta i Domoljubne koalicije koje se nije sastalo, podsjeća Darinko Kosor - tri tjedna. A oni su zaduženi za kadroviranja.

Darinko Kosor iz HSLS-a podsjeća da Vijeće ne funkcionira već tri tjedna. 'Ni jedan pomoćnik nije dogovoren na Vijeću. Samo su dogovorene kvote, ni jedno ime nije bilo nikada na Vijeću', kazao je Kosor.

Pročitajte i ovo Komemoracija za Ivana Šukera - 4 održana komemoracija Emotivan oproštaj od bivšeg ministra Ivana Šukera: "Svaka ti čast, bio si i ostao borac" Ivan Šuker Bivši ministar financija Umro Ivan Šuker

Na pitanje sastaje li se i dalje Vijeće za suradnju, saborski zastupnik HDZ-a Ivan Šuker kaže da ono funkcionira tako da se sastaje kada se za to pokaže potreba sastat te donosi preporuke.

Vijeće za suradnju čini se nema takvu moć kako se na početku uvjeravalo. Na njemu su dogovorene kvote, a koordinatori Brkić i Kovačić ostalo su dogovarali međusobno. Doznajemo kako bi u petak mogli biti imenovani preostali zamjenici ministara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene