Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotova obdukcija

Policija potvrdila: Žena pronađena u jezeru je Ivana Fogadić, utvrđen i uzrok smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S obzirom na teške optužbe koje je iznijela prije nestanka, policija će morati ispitati je li u obitelji Ivane Fogadić koja je u smrt sa sobom odlučila povesti i svog petogodišnjeg sina bilo nasilja.

15:55 - Danas, u ranim poslijepodnevnim satima na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec izvršena je obdukcija nad mrtvim tijelom mlađe žene, koja je jučer, 9. srpnja oko 15 sati pronađena u jezeru HE Dubrava, nedaleko naselja Struga (Varaždinska županija). Obdukcijom je utvrđeno kako je uzrok smrti utapanje. Prepoznavanjem mrtvog tijela utvrđeno je da se radi o 29-godišnjoj Ivani Fogadić iz Totovca', izvijestila je PU Međimurska.

ŠTO JE BIO OKIDAČ ODLASKA U SMRT MAJKE I SINA

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna otac na sedativima NAJCRNJI SCENARIJ U jezeru pronađeno tijelo dječaka, na dnu kanala lociran i automobil Slika nije dostupna Drugi dan potrage U SUZAMA Suprug kojeg je nestala Ivana optužila za sve: 'Ja vjerujem da su oni živi i zdravi i da će se pojaviti svakog trena'

Nakon što je u četvrtak u jezeru HE Dubrava pronađeno tijelo žene za koje se pretpostavlja da je riječ o Ivani Fogadić(29), majci petogodišnjeg Patrika koji je pronađen mrtav dan ranije, danas će biti provedena obudkcija kako bi se potvrdio njezin indentitet, a nakon toga i prepoznavanje. 

Međutim, zbog stanja tijela, možda će biti potrebna i dodatna DNA analiza što bi moglo odužiti postupak.

Ukoliko se potvrdi da je riječ o Ivani Fogadić, cijela se priča zaokružuje, a zbog okolnosti nesreće slučaj će se najvjerojatnije voditi kao ubojstvo i samoubojstvo, neslužbeno se doznaje. Naime, prije nestanka Ivana Fogadić na Facebook profilu najavila je svoje planove, iako u njih nitko nije želio vjerovati.

Nedostaju odgovori na mnoga pitanja: Patrik (5) preminuo od posljedica utapanja, nađeno i tijelo majke

Ipak, još uvijek nedostaju brojni odgovori - zašto se Ivana odlučila na tako drastičan korak i što se stvarno događalo u njezinoj obitelji. S obzirom na sve što je izneseno u njezinoj poruci prije nestanka i teške optužbe koje je iznijela, iako one ni najmanje ne mogu opravdati njezin čin, policija će, neslužbeno doznajemo, morati provesti istragu je li bilo nasilja u obitelji.

Nakon što je iz kanala izvučeno i drugo tijelo za koje se pretpostavlja da je njegova supruga Ivana, Valentin Fogadić je zamolio da ga se ostavi na miru.

MUČNI DETALJI POTRESNOG PISMA Olakšala dušu i nestala s djetetom

'Molim medije da me puste da tugujem u miru', kazao je.

U PU međimurskoj pojašnjavaju kako će, nakon obdukcije i prepoznavanja, policija izvješće dostaviti državnom odvjetniku koji će odlučiti što se dogodilo, no s obzirom na sve okolnosti, slučaj će se najvjerojatnije zaključiti kao ubojstvo i samoubojstvo.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene