Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prijavljen za silovanje

Damir Škaro izašao na slobodu: Ispitani su svi svjedoci pa je državni odvjetnik predložio ukidanje pritvora

Bivša tajnica Damira Škare (Foto: Dnevnik.hr)
Bivša tajnica Damira Škare (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Bivša tajnica Damira Škare (Foto: Dnevnik.hr) Bivša tajnica Damira Škare (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Poruka Damira Škare (Foto: Dnevnik.hr) Poruka Damira Škare (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Majka djevojke koju je Damir Škaro seksualno maltretirao i njegova bivša vanjska suradnica (Foto: Dnevnik.hr) Majka djevojke koju je Damir Škaro seksualno maltretirao i njegova bivša vanjska suradnica (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Uhićenje Damira Škare (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Damira Škaru, bivšeg šefa Autokluba Siget, bivšeg HDZ-ova zastupnika i olimpijca, sud je danas pustio na slobodu jer mu je pritvor bio pripisan zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. Svi su svjedoci ispitani.

Nakon što je prošlog tjedna u velikogoričkom tužiteljstvu ispitana žrtva koja je bivšeg čelnika Autokluba Siget Damira Škaru prijavila za silovanje, ovog tjedna ispitani su i ostali svjedoci.

Damira Škaru, bivšeg šefa Autokluba Siget, bivšeg HDZ-ova zastupnika i olimpijca, sud je danas pustio na slobodu jer mu je pritvor bio pripisan zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Kako nam je potvrdio glasnogovornik Županijskog suda u Velikoj Gorici Ante Zeljko "ispitani su svi svjedoci, a državni odvjetnik predložio je ukidanje pritvora".

Nakon što je rješenje faksom poslano u Zagreb, Škaro je bez komentara izašao iz Remetinca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavio sa zastrašivanjem Ivana Paradžiković o prijavama Damira Škare: "Sa zadovoljstvom ćemo ići u zatvor ako se tamo ide zbog istraživačkog novinarstva"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potvrdila odvjetnica Škaro idući tjedan izlazi na slobodu? Žrtva bila na ispitivanju, dala je iskaz videolinkom

Bivši čelnik Autokluba Siget Damir Škaro uhićen je početkom rujna nakon što ga je zaposlenica tog autokluba prijavila za silovanje. Uhićen je prilikom ulaska u Hrvatsku. Od podnošenja prijave 12. kolovoza taj bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu bio je u Bosni i Hercegovini.

Spolno zlostavljanje dogodilo se 10. kolovoza u prostorijama AK Siget. Samo nekoliko sati nakon što ga je liječnica žrtve policiji prijavila za silovanje Damir Škaro žrtvi je poslao prijeteće poruke. Nudio joj je i pozamašan iznos za šutnju, a onda je otišao u Bosnu i Hercegovinu, čije ima državljanstvo.

Cijela priča počela se odmatati kad je žena odlučila sve šokantne detalje slučaja ispričati u emisiji Provjereno. Krešimir Krsnik, odvjetnik Damira Škare, pokušao je spriječiti objavljivanje emisije, a početkom listopada čak je podnio i kaznenu prijavu protiv Škarine žrtve te novinara i urednice emisije Provjereno zbog odavanja tajne iz istrage.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene