Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova imenovanja

Damir Grizelj Vladin novi povjerenik za Vukovar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Damir Grizelj novi je povjerenik za Vukovar, razrješena Dubravka Pezelj Duliba, za predstavnika Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture imenovan Zvonimir Laurenčić...

Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice imenovala Damira Grizelja povjerenikom za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća i gradonačelnika Grada Vukovara. Na osobni zahtjev, dužnosti pomoćnice ravnatelja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje razriješena je Dubravka Pezelj Duliba, a novom pomoćnicom ravnatelja za zdravstvenu zaštitu imenovana je Dijana Cimera.

Pročitajte i ovo Davor Filipović Odlazak ministra Objavljeno tko će zamijeniti Filipovića Premijer Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković o izbacivanju srpskog diplomata: "Reagirali smo na jedini način na koji smo mogli"

Milanović: One koji ruše povjerenje građana treba udaljiti iz sustava!

Ksenija Košćević-Čuvalo razriješena je dužnosti članice Otočnog vijeća, a novim članom, kao predstavnik Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, imenovan je Zvonimir Laurenčić. Sukladno izmjenama odluke o osnivanju Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalne strategije za uključivanje Roma, za razdoblje od 2013. do 2020. godine, Ines Krajčak imenovana je dodatnom članicom Povjerenstva, kao predstavnica Ministarstva unutarnjih poslova, priopćeno je iz Vlade. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene