Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ana Saso, Ana Gruica, Lana Pavić imena su kojima je zajednička lenta, a i iste su gore list. Grad pod Marjanom iznjedrio je brojne ljepotice, a doznali smo gdje su danas i čime se bave.


Besprijekornom figurom Ana Sasso i danas u 46. godini života podjednako mami uzdahe muškaraca kao i početkom 80-ih kada je snimila legendarnu reklamu za 'Pipi' koja ju je lansirala u svijet slavnih. Bivša Miss Jugoslavije izbjegava medije. Zavidnu liniju održava vježbanjem u čemu joj pomaže još jedna bivša missica. 'Ja danas i njoj dajem vježbe. Ana izgleda predivno tako da me raduje vidjeti nju kao primjer, ipak je starija od nas nije bitno koliko, a tako dobro izgleda', rekla je Renata Lovrinčević, bivša Miss Universe Hrvatske.

Vezani članci Kriminalno lijepe Kriminalno lijepe: Svi su bili spremni oprostiti im dok nisu vidjeli njihove zločine Miss Hrvatske 2019 (Foto: PR) Jedna od ovih djevojaka postat će Miss Hrvatske 2019.: Koja je vaš favorit?

Modne piste napustila je i Ana Gruica zamjenivši ih kazališnim daskama. Studentica 4. godine glume sinoć je u Šibeniku uspješno prošla svoj prvi veliki kazališni test - ulogu Klare u Krležinoj 'Ledi'. 'Ovo mi je puno zanimljiviji život i puno više mene kao osobu ispunjava', rekla je Ana Gruica.

Druga pratilja Anice Martinović i bivša Miss Dalmacije Viktorija Đonlić, uživa u skladnom obiteljskom životu s Dinom Rađom. Atraktivna Viki, koja se svojevremeno okušala i u glazbenim vodama, vlasnica je poznatog splitskog wellness centra. Miss Universe 2007. Jelena Maroš posvetila se Pravnom fakultetu, a uskoro postaje televizijsko lice. 'Primarni cilj mi je raditi u svojoj struci, ali eto ostvarila mi se dugogodišnja želja tako da ću uskoro početi raditi kao voditeljica na jednoj televiziji', kaže Jelena Maroš. 

Nakon skandala i dvomjesečnog braka s zagrebačkim poduzetnikom, Lana Pavić sad je u novoj ljubavnoj idili. Mama dvogodišnje Lare Borne, polaže ispite na politologiji, a mankenstvo joj priznaje još uvijek nedostaje. 'Cijela ta scena nije ono što me više privlači, ali posao kao takav da. Jednom manekenka - uvijek manekenka', rekla je Lana Pavić.

Zbog ljubavi prema suprugu, nogometašu ukrajinskog Dinama Kijev Goranu Sabliću, bivša Miss Dalmacije i majka trogodišnje kćerkice, Monika Gusić rodni Split zamijenila je dalekim Kijevom. 'Kijev je predivan grad i gore smo već osam godina tako da bi ja ostala ondje, falilo bi mi more, ali gore je sve drugo super', rekla je Monika Gusić-Sablić. 

Bivša Miss Dalmacije Dina Jelaska je pak postala egipatska nevjesta. Manekenka koja već dvije i pol godine živi i radi u Dubaiu, prije mjesec dana izrekla je sudbonosno 'da' menadžeru emiratskog šeika kojeg je upoznala na Hvaru. Svadbenu večeru iznenađenja u Kairu organizirala je saudijska princeza. 'Bio je mali roditeljski sastanak s Dinom u smislu da li je to što želiš, jesi li sritna, jesi li zadovoljna, je li to tvoj odabir, tvoja odluka? Našla je ljubav, poštenje i dobrotu i to je ono što je prevagnulo', rekla je Olga Jelaska, Dinina majka. Ovo su samo neke od splitskih missica koje je ljepota nadaleko proslavila.Sigurni smo kako će se ovaj niz nastavljati i u buduće.