Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pametno s novcima

'Čarobnica za financije' - nova kolumna na portalu Dnevnik.hr

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portal Dnevnik.hr sutra donosi novu kolumnu 'Čarobnica za financije' – koju će za vas pisati Dijana Vladislavić, jedna od najboljih i najuspješnijih financijskih savjetnica. Dijana je pravi čarobnjak kada nečije financije treba dovesti u red.

Na portalu Dnevnik.hr donosimo novu kolumnu kojom vas želimo motivirati da još bolje raspolažete svojim novcem ali i da naučite nešto novo iz ponekad poprilično kompliciranog svijeta ekonomije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Čarobnica za financije' Financijski savjet koji vam može olakšati budućnost Slika nije dostupna Čarobnica za financije Kolumna financijske savjetnice: Kako započeti sa štednjom

Svaku srijedu za vas će pisati Dijana Vladislavić, jedna od najboljih i najuspješnijih financijskih savjetnica. 'Najveći problem kod većeg dijela građana u Hrvatskoj je da trošimo više nego što zarađujemo. Takvim pogrešnim a možda ponekad i nužnim koracima ulazimo u minuse, a pri tome ne štedimo s tendencijom smanjenja istog kroz neko optimalno vrijeme', kaže nam Dijana.

Upravo zato ovom kolumnom želimo vas konkretnim savjetima inspirirati da polako ali sigurno napravite reda u svojim financijama.

'Kroz svoje kolumne pomoći ću vam savjetima o tome kako započeti sa štednjom, kako izaći iz minusa po tekućem računu, kako godišnje na računu ostvariti uspjeh ušteđenih sredstava u iznosu makar jedne mjesečne plaće, kako kredit koji ste digli na 10 godina otplatiti barem za 7, kako si olakšati plaćanje godišnjeg odmora, skijanja, kupovinu školskih knjiga ili pak plaćanje registracije vozila', kaže nam Dijana kojoj je cilj da postignete – da novac radi za vas, a ne vi za njega.

'Svakom građaninu može poslužiti par osnovnih mudrih savjeta o tome kako raspolagati novcem: prije nego kupite neku stvar razmislite je li vam ona uistinu potrebna, zadužite se onda kada za to imate opravdan razlog. Posjetite najbližu financijsku instituciju i razgovarajte sa savjetnicima, ispričajte im svoje želje, potrebe pa i snove kako bi vam olakšali u pronalasku vaših rješenja', savjetuje.

Kroz svoje kolumne Dijana će vas naučiti kako postaviti realne ciljeve, kako složiti štedni plan. Naučiti će nas o tome kako funkcioniraju osiguranja života, investicijski fondovi te kakvu dobit možemo očekivati određenom štednjom. 'Da bi se postigla uređenost financija potrebno je da imamo strategiju i viziju. Urednost se postiže dobro uređenim principima koje sami stvorimo, sviđalo se to nama ili ne. Za čuda nemamo vremena , uz strategiju i viziju volja je najbitnija za neku promjenu', Dijanina je poruka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene