Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cappelli o preseljenju Ministarstva turizma

''Razbacani smo na tri mjesta, bilo bi dobro da smo svi zajedno''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Gari Cappelli komentirao je priču o preseljenju Ministarstva turizma iz Kockice koja je u državnom vlasništvu, u neku drugi prostor.

''Razbacani smo na tri mjesta, inspekcijske službe su u svakoj županiji. U Republici Hrvatskoj ima oko 15 ureda, a u Zagrebu smo na tri mjesta. Bio bi dobro da smo svi zajedno, nemamo mjesta u ministarstvu'', komentirao je Gari Cappelli potrebu preseljenja Ministarstva turizma kojem je na čelu.

Pročitajte i ovo Ovo su ljudi koji će zbog potresa prezimiti u kontejnerima - 3 STIŽU HLADNI DANI Građani nakon potresa i dalje žive u kontejnerima i hostelu, a Bandić se hvali: "U Zagrebu nitko ne spava na ulici i nitko nije bez toplog doma" Dio građana čiji su domovi stradali u potresu preselili u Hostel Arena osiguran smještaj za 241 osobu Dio Zagrepčana čiji su domovi stradali u potresu preselio u Hostel Arena: "Ovo je otužno i premalo za nekog tko je izgubio dom"

Na pitanje hoće li to biti za vrijeme njegovog mandata, rekao je da ne zna. ''To ćete nekog drugog pitati'', kaže Cappelli.

Pohvalio se rezultatima u turizmu. ''Ja sam zadužen za to da turistička sezona ide dobro, gužve na granicama više nema. Turizam ide u izvrsnom smjeru i tu sam zadovoljan, to će pomoći BDP-u'', rekao je Cappelli podsjetivši da 20 posto BDP-a dolazi od novca od turizma.

Priču o preseljenju Ministarstva turizma iz državnog prostora u kojem Ministarstvo ne plaća najam u privatni prostor u kojem bi plaćalo višemilijunski najam godišnje, objavio je N1. Ministar je to komentirao prije početka sjednice Vlade kazavši: ''Razgovara se o preseljenjima ureda između Frankfurta i Berlina, sezona je dobra, predviđanja su odlična, nikakva druga preseljenja ne vidim. HTZ će vidjeti hoće li ostati na Iblerovom trgu ili će naći nešto bolje ili ne. Mene je to zateklo".

Međutim, u odgovorima na kasnija potpitanjima dao je do znanja da je prostor u Kockici premali za Ministarstvo turizma.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene