Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić čestitao je danas Zagrepčankama i Zagrepčanima Novu godinu uz želje da im bude sretna i da je dočekaju u veselju i s nadom u bolja vremena.


'Pri svemu tome nemojmo zaboraviti one koji su u ovim danima sami, potrebiti, željni građanske solidarnosti i tople ljudske riječi. Budimo velikodušni, budimo radosni, budimo Zagrepčanke i Zagrepčani kakve nas poznaju i u svijetu i na što smo s pravom ponosni. Želim vam sretnu Novu godinu!', kaže se u poruci koju prenosi Služba za informiranje Ureda gradonačelnika.

 >> Bandić: Dobro je da ima što više kandidata na izborima, pa makar bili iz jedne stranke

Vezani članci Milan Bandić u Gradskoj skupštini Rasprava o njima u ponedjeljak: Većina prihvatila 86 amandmana Bandića i HDZ-a na GUP Milan Bandić Milan Bandić ispričao se svima kod kojih se pozivao doma da provjeri odvajaju li otpad: ''Neću to više nikad reći''

I ove je godine organiziran doček s vatrometom na Trgu bana Jelačića, kao i doček na Britancu i u Tomićevoj, navodi se u poruci gradonačelnika Milana Bandića, koji poziva građane da 2013. dočekaju primjereno i dostojanstveno, vodeći računa o sigurnosti svih.

'Važno je u ovom trenutku da ne zaboravimo na sigurnost naših vlastitih obitelji, naših susjeda i gostiju koji će u ovoj novogodišnjoj noći doći u Zagreb i s nama podijeliti veselje ovog blagdana. Pozivam vas da u novogodišnjoj noći što više koristite javni gradski prijevoz kako biste se mogli opustiti i kako bi izbjegli rizike u prometu', kaže se među ostalim u poruci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook