Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandićeva čestitka

'Budimo velikodušni, budimo radosni, budimo Zagrepčanke i Zagrepčani kakve nas poznaju i u svijetu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić čestitao je danas Zagrepčankama i Zagrepčanima Novu godinu uz želje da im bude sretna i da je dočekaju u veselju i s nadom u bolja vremena.

'Pri svemu tome nemojmo zaboraviti one koji su u ovim danima sami, potrebiti, željni građanske solidarnosti i tople ljudske riječi. Budimo velikodušni, budimo radosni, budimo Zagrepčanke i Zagrepčani kakve nas poznaju i u svijetu i na što smo s pravom ponosni. Želim vam sretnu Novu godinu!', kaže se u poruci koju prenosi Služba za informiranje Ureda gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

 >> Bandić: Dobro je da ima što više kandidata na izborima, pa makar bili iz jedne stranke

I ove je godine organiziran doček s vatrometom na Trgu bana Jelačića, kao i doček na Britancu i u Tomićevoj, navodi se u poruci gradonačelnika Milana Bandića, koji poziva građane da 2013. dočekaju primjereno i dostojanstveno, vodeći računa o sigurnosti svih.

'Važno je u ovom trenutku da ne zaboravimo na sigurnost naših vlastitih obitelji, naših susjeda i gostiju koji će u ovoj novogodišnjoj noći doći u Zagreb i s nama podijeliti veselje ovog blagdana. Pozivam vas da u novogodišnjoj noći što više koristite javni gradski prijevoz kako biste se mogli opustiti i kako bi izbjegli rizike u prometu', kaže se među ostalim u poruci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene