Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O odabiru Ostojića

Bandić: Dobro je da ima što više kandidata na izborima, pa makar bili iz jedne stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom posjeta radovima u Branimirovoj ulici u Zagrebu, gradonačelnik Milan Bandić komentirao je odabir SDP-a da za gradonačelničkog kandidata na izbore pošalje Ranka Ostojića.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je odabir SDP-a da ministra zdravlja Ranka Ostojića izabere za njegova protukandidata za gradonačelnika na predstojećim izborima. Bandić je rekao da je za njega bitno "da on radi svoj posao i da je zdrav" te je pozdravio činjenicu "da ima što više kandidata na izborima, pa makar bili iz jedne stranke".

Odbio je, na novinarski upit, podrobnije komentirati protukandidata Ostojića i njegove tvrdnje da Zagreb stagnira.

Pročitajte i ovo Mirogoj Obnova objekta Velika promjena na Mirogoju: Iz ureda poslali važnu obavijest građanima Slika nije dostupna Preporuka središnjice Zagrebački SDP odlučuje: Ili Ostojić umjesto Bernardića, ili raspuštanje

>> SDP izabrao: Rajko Ostojić ide u utrku za Zagreb!

Podsjetimo, jučer je zagrebački SDP donio odluku o svom kandidatu za gradonačelnika Zagreba. Između Davora Bernardića i Rajka Ostojića odluka je pala na aktualnog ministra zdravlja. Ostojić je izabran jednoglasno, podržao ga je i sam Bernardić. 'Zagreb stagnira i to trebamo promijeniti i hoćemo u svibnju iduće godine', poručio je Ostojić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene