Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar Vrdoljak zadovoljan

Broj zahtjeva za legalizacijom skočio za 500 posto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak zadovoljan je količinom predanih zahtjeva za legalizaciju ilegalno sagrađenih objekata.

Otkako je prije mjesec dana počelo uklanjanje ilegalnih objekata srušeno je 29 takvih građevina na području Istarske,
Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije.

Pročitajte i ovo Otočić Galešnjak u Pašmanskom kanalu Katastrofa Otočić s razglednice na meti bespravne gradnje: Netko uz obalu Galešnjaka gradi pristanište Slika nije dostupna Potres uzeo 51 život Albanija izdala 17 naloga za uhićenje vezanih za smrt 51 osobe u potresu: Dosad uhićeno devet osoba, među njima i dva vlasnika hotela

>> Vrdoljak: Legalizirajte ilegalno izgrađene objekte

Nadležni ministar Ivan Vrdoljak vrlo je zadovoljan jer je od početka akcije broj predanih zahtjeva za legalizacijom porastao za visokih 500 posto. Prije dva dana ministar je javno kritizirao HDZ-ove zadarske čelnike jer se kod njih izdalo premalo rješenja o legalizaciji.

Iako Rijeka ima još lošije rezultate, od ministra se nije mogla čuti kritika za riječke čelnike iz redova SDP-a. 'Građani će procijeniti tko im pruža uslugu i praćenje realizacije, ne znam sad koliko je ukupno zahtjeva u Rijeci. Praćenje realizacije izdanih rješenja može biti jedan od kriterija da li će potvrditi ili promijeniti postojeću vlast', rekao je ministar Vrdoljak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene