Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ugašena tri života

Brat poginulih sestara u Dicmu: "Zašto ne vidite vapaje malih ljudi, nego samo gledate sebe i svoje guzice, svoje fotelje?"

Svijeće na mjestu prometne nesreće u kojoj je poginula mlada rukometašica - 4
Svijeće na mjestu prometne nesreće u kojoj je poginula mlada rukometašica - 4 Foto: Tom Dubravec/Cropix
Na cesti u općini Dicmo poginule su tri djevojke u tri mjeseca. Dvije sestre poginule su u lipnju, a mlada rukometašica prije svega nekoliko dana. Brat preminulih sestara podijelio je svoju agoniju na Facebooku.

Tri mlada života ugašena su u Dicmu u tri mjeseca. U lipnju su tragično poginule dvije sestre, a prošlog je tjedna smrtno stradala 18-godišnja rukometašica.

Brat preminulih sestara(21 i 25), koje su nakon  proslave rođendana krenule kući i na koje je naletio automobil, svoju je ogorčenosti podijelio na Facebooku. Prozvao je Vladu, policiju, općinu jer cesta i mjesto na kojem su stradale djevojke nije sigurna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozvana i hitna pomoć Buktinja u zgradi: Zagrebački vatrogasci spasili šest osoba, među njima i djecu

"Prije tri mjeseca i dva dana moja kuća ostala je praznija za dvije cure, obje moje sestre. Prekjučer na istom mjestu je život izgubila cura od 18 godina, cura koja je tek počela živjeti.

U tri mjeseca su se ugasila tri mlada života. O lakše i teže ozlijeđenima na toj relaciji neću pisati ni spominjati.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA Brojni problemi kredita i dugova nakon smrti! Što članovi obitelji preminule osobe trebaju obavezno napraviti?

Općina Dicmo, Vlada Republike Hrvatske, s vašim dokazano korumpiranim ministrima, policijska postaja Sinj - što ste u ova tri mjeseca poduzeli ili napravili da barem spriječite da još neku obitelj ne zavijete u crno?

Zašto ne vidite vapaje malih ljudi, nego samo gledate sebe i svoje guzice, svoje fotelje? Je li problem izdvojiti sredstva za barem dvije kamere na tom potezu da se koliko toliko smanji brzina i poveća oprez? Koliko se još mladih života treba ugasiti da vi pokušate nešto poduzeti?", napisao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene