Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednica najavila pomilovanje

Bošnjaković: Predstavljeno je kao da bi Huanito bio bačen u tamnicu, a on ćeliju ne bi ni vidio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Bošnjaković rekao je da bi Huanito Luksetić, osuđen jer je uzgajao marihuranu kako bi si ublažio simptome multiple skleroze, kaznu odradio u zatvorskoj bolnici.

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković u ponedjeljak je komentirao proceduru u vezi s pomilovanjem Huanita Luksetića, najavljenu s Pantovčaka, koji je uzgajao marihuanu kako bi si olakšao simptome multiple skleroze.

Pročitajte i ovo Huanito Luksetić (Foto: Dnevnik.hr) čin milosrđa Predsjednica primila dokumentaciju za pomilovanje Huanita, evo koja je daljnja procedura Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Izbjegavanje procedure? Predsjednica je najavila da će pomilovati Huanita Luksetića: Čin milosrđa ili samopromocija pred izbore?

Bošnjaković je rekao da je na adresu Ministarstva stigla molba koju je uputio Luksetićev odvjetnik. Ministar je najavio i da će njegov resor "u najkraćem roku nabaviti potrebna izvješća i proslijediti ih Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović".

Ministar je rekao kako je u javnosti njegova kazna predstavljena kao da bi ''bio bačen u tamnicu".

"To jednostavno nije točno. Ne bi on ćeliju ni vidio. Kada ljudi imaju zdravstvene tegobe, idu u zatvorsku bolnicu. Ako im ne možemo pružiti sve usluge, idu u redovnu bolnicu", poručio je ministar, piše N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene