Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glavašević na Twitteru:

'Grabar Kitarović odlazi u Savsku 66? Nikakvu najavu u ministarstvu nismo dobili'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bojan Glavašević na Twitteru je komentirao posjet nove predsjednice Kolinde Grabar kitarović braniteljima koji prosvjeduju pred zgradom Ministarstva branitelja.

Današnji posjet predsjednice Kolinde Grabar Kitarović braniteljima koji prosvjeduju u Savskoj 66 ispred Ministarstva branitelja na Twitteru je komentirao pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević.

Pročitajte i ovo Prosvjedi na ulicama Budimpešte Nakon niza skandala Tisuće Mađara na ulicama: Traže bolju zaštitu djece, vodi ih Orbanov kritičar Ilustracija Ratni invalidi Doktor "liječio" mrtve ljude, a račune za to slao gradu: "Radilo se o osjetljivoj populaciji"

'Grabar Kitarović prvi radni dan odlazi u Savsku 66? Nikakvu najavu u ministarstvu nismo dobili', napisao je Glavašević koji je i ranije privlačio pozornost šalama na Twitteru.

Predsjednica odabrala stol Franje Tuđmana, a popodne će u posjet braniteljima u Savskoj

'[ŠALA] Ministarstvo branitelja danas će na ulaz u zgradu izvjesiti raspored čišćenja snijega. Molimo podstanare da se pridržavaju rasporeda', napisao je povodom snijega koji je početkom veljače zabijelio glavni grad.

Podsjetimo, jedan od glavnih zahtjeva branitelja u Savskoj je smjena ministra Predrag Matić, njegove zamjenice Vesne Nađ i pomoćnika Bojana Glavaševića.

A prvi radni dan predsjednica je započela postrojavanjem počasne bojne. Branitelje bi trebala posjetiti između 15 i 16 sati. Mandat nove predsjednice službeno je počeo teći u ponoć, a tim povodom su ažurirane i službene stranice na kojima je objavljena biografija Grabar Kitarović koju možete pročitati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene