Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rafinirani casus belli

Medvedev ponovo prijeti: "Predviđanja o apokalipsi sve su bliža"

Dmitri Medvedev, čelnik ruskog Vijeća sigurnosti
Dmitri Medvedev, čelnik ruskog Vijeća sigurnosti Foto: Afp
Bivši predsjednik Rusije Dmitrij Medvedev ponovo se oglasio na Telegramu. "Ovo je rafinirani casus belli, a za Rusiju prilika da djeluje u okviru jus ad bellum protiv svih i svakoga u zemljama koje su članice NATO saveza", napisao je.

Zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti i bivši predsjednik Rusije Dmitrij Medvedev ponovo se oglasio na Telegramu. Kaže da su predviđanja o apokalipsi sve bliža. 

"Ukrajinski kriminalci objavili su da su se dogovorili o udarima na Rusiju, moguće na primjer i na Krim. Ako je to točno (a sada nema razloga za sumnju), onda je to izravni pravno značajan dokaz suučesništva Zapada u ratu protiv Rusije na strani države Stepana Bandere. Rafinirani casus belli, a za Rusiju prilika da djeluje u okviru jus ad bellum protiv svih i svakoga u zemljama koje su članice NATO saveza. To je žalosno. Predviđanja apokalipse sve su bliže.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pa, gdje im je bila pamet? Mađarski turisti na luftiću došli do otočića pa zaglavili - "Krenuli su prema kopnu, no nije bilo šanse. More ih je bacalo na sve strane"

'Ljudi će tražiti smrt, ali je neće naći; žele umrijeti, ali će smrt pobjeći od njih.' (Otkrivenje 9:6). 'Zapamćeni smo dok se miješamo u druge.' (V. I. Lenjin) 'Htjeli mi to ili ne, povijest je na našoj strani. Sahranit ćemo te.' (N. S. Hruščov)", napisao je bivši predsjednik Rusije na Telegramu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene