Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sisački biskup mons. Vlado Košić razriješio je vlč. Marka Tomušića službe privremenog upravitelja župe Uznesenja BD Marije u Pokupskom jer ga je njegov Ordinarij povukao u Ðakovačko – osječku nadbiskupiju.


To je vijest koju je u petak uvečer objavio Tiskovni ured Sisačke biskupije. Nekadašnj župnik u Berku vlč. Tomušić je, kao što je poznato, sablaznio proljetos javnost svojim privatnim video uratcima, koji su procurili u javnost, a u kojima je Tomušić raskrinkan kao pervezna osoba.

Vezani članci Crkva u Benkovcu "Što ako baci hostiju?" Svećenik odbio pričestiti Antu jer je autističan: "Ne shvaćaju 'oni' smisao pričesti" Svećenik, ilustracija (Foto: Kristina Štebul Fabac/Pixsell) Gnjusni zločini: Bivšem svećeniku 30 godina zatvora zbog zlostavljanja dječaka u katoličkoj školi u kojoj je radio kao učitelj

>> Perverzni svećenik ponovno postao župnikom

Njegov razgovor snimio je, naime, njegov sugovornik 34-godišnji Ilija Lutrov, a u kojemu se Tomušić snimao u sado-mazo odori, posve nag, tijela prekrivena tek remenjem i 'naoružan' umjetnim penisima, koje je pred kamerom uvlačio u analni otvor i masturbirao. Zbog svega toga, nakon što je afera izbila u javnost (a Tomušić je tvrdio da mu je namještena, tj. da su ga ucjenjivali), Tomušić je iz Berka otišao na iznenadni 'godišnji odmor', da bi ga đakovački nadbiskup mons. Srakić razriješio dužnosti župnika u kolovozu.

No, Tomušić je ponovno uskrsnuo u Sisačkoj biskupiji, u župi Pokupsko, očito uz nedovoljno znanje biskupa sisačkog mons. Vlade Košića i prevaru službenika Sisačke biskupije, tvrdeći da se u cijeloj aferi nije radilo o njemu. Reakcija sisačkog biskupa mons. Košića posve je logična nakon što su mediji otkrili da perverzni sado-mazo svećenik ponovno javno djeluje u župi Pokupsko. (Agencija VLM)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju