Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Narko tržište

Dvije osobe uhićene u pokušaju krijumčarenja droge u Hrvatsku: Zaplijenili im čak 350 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uhitili su u četvrtak navečer dvije osobe koje su pokušali prokrijumčariti 350 kilograma marihuane u Republiku Hrvatsku na području Bosanske Gradiške.

Kako su u petak potvrdili iz SIPA-e, njezini pripadnici su, u suradnji s Obavještajno-sigurnosnom agencijom (OSA) BiH i uz nalog Državnog odvjetništva Bosne i Hercegovine, proveli akciju razbijanja lanca trgovine narkoticima.

Pročitajte i ovo Županijsko državno odvjetništvo (Foto: Dnevnik.hr) Dvoje strani državljani Uskok podigao optužnicu protiv sedmorice krijumčara migranata: Ilegalno prebacili najmanje 138 stranaca u Hrvatsku Mandarine (Foto: Dnevnik.hr) - 2 PROVJERE NA GRANICI BiH zabranila uvoz dvije tone mandarina iz Hrvatske! Sve moraju biti uništene

U kamionu bosanskohercegovačkih prometnih oznaka pronađeno je 350 kilograma marihuane. Dvije su osobe uhićene te su zadržane na ispitivanju, navodi SIPA.

Prema istim navodima, osumnjičeni su drogu pokušali prokrijumčariti u Republiku Hrvatsku za potrebe narko tržišta. (Hina) 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene