Marihuana, ilustracija (Foto: Davor Javorović/Pixsell)
Marihuana, ilustracija (Foto: Davor Javorović/Pixsell) Foto: Davor Javorovi?/Pixsell

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uhitili su u četvrtak navečer dvije osobe koje su pokušali prokrijumčariti 350 kilograma marihuane u Republiku Hrvatsku na području Bosanske Gradiške.


Kako su u petak potvrdili iz SIPA-e, njezini pripadnici su, u suradnji s Obavještajno-sigurnosnom agencijom (OSA) BiH i uz nalog Državnog odvjetništva Bosne i Hercegovine, proveli akciju razbijanja lanca trgovine narkoticima.

Vezani članci Testiranje na koronavirus, ilustracija - 1 Dobre vijesti iz nekoliko županija: U Zagrebu nastavlja padati broj novozaraženih, u jednoj čak 66 posto pozitivnih među svim testiranima Zoran Mamić Zoran Mamić jutros se vratio u Hrvatsku: "Iskoristio sam priliku da vidim brata, ni u jednom trenutku nije bila opcija da se ne vratim"

U kamionu bosanskohercegovačkih prometnih oznaka pronađeno je 350 kilograma marihuane. Dvije su osobe uhićene te su zadržane na ispitivanju, navodi SIPA.

Prema istim navodima, osumnjičeni su drogu pokušali prokrijumčariti u Republiku Hrvatsku za potrebe narko tržišta. (Hina)