Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Kaos na cesti: Vozio u suprotnom smjeru, odbio alkotest pa se zabio u policijski auto i pokušao pobjeći, a sve to bez vozačke

Ilustracija
Ilustracija Foto: Denis Jerkovic / CROPIX
Policajci su tijekom noći zaustavili muškarca koji je vozio suprotnim smjerom, pritom ignorirajući svjetlosne i zvučne signale. Nakon što se odbio testirati na alkohol, vozač se odvezao te zabio u drugo policijsko vozilo i pokušao pobjeći.

Oko ponoći u noći s petka na subotu su u mjestu Novi Bešinci policijski službenici prilikom nadzora prometa pokušali zaustaviti Volkswagen požeških registarskih oznaka koje se kretalo suprotnom prometnom trakom, a vozač se oglušio na svjetlosne i zvučne signale.

Automobil je zaustavljen između mjesta Podgorje i Vetovo te je utvrđeno da se radi o 39-godišnjem vozaču koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu. Odbio je alkotestiranje nakon čega se odvezao autom.

Pročitajte i ovo Bankomat ODLAZAK U POVIJEST Danas je posljednji dan plaćanja kunama: Od ponedjeljka važna promjena na bankomatima

Pročitajte i ovo Prosvjednici protiv nacista okupljeni ispred rodne kuće Adolfa Hitlera (žuta kuća desno) BORBA S MITOM Preuređuje se rodna kuća Adolfa Hitlera: Cijena radova skočila za 11 milijuna eura

Vozač se zatim blizini Podgorja zabio u policijsko vozilo koje se nalazilo zaustavljeno i pokušao pobjeći, no policajci su ga ubrzo sustigli.

Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene