Arsen Bauk (Foto: Dnevnik.hr)
Arsen Bauk (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Arsen Bauk ocijenio je da su zastupnice Orešković i Puljak dobile traženu medijsku pažnju, u čemu im je "predsjednik Milanović svesrdno pomogao".


Predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk i danas je u Saboru komentirao ponašanje predsjednika Zorana Milanovića i njegove izjave upućene saborskim zastupnicama Daliji Orešković i Marijani Puljak.

Vezani članci Marija Selak Raspudić Beroš branio uvođenje kazni zbog kršenja mjera, Selak Raspudić oplela po Jandrokoviću: "Upitala bih ga može li pogledati u oči Sanadera koji ga je stvorio, Karamarka, Kosor? Zoran Milanović GONG prijavio predsjednika Milanovića, niz ministara i načelnika Oružanih snaga zbog posjeta Klubu Dragana Kovačevića

"Napade predsjednika Milanovića na zastupnice doživljavam isto kao što doživljavam njihove napade na njega. One su u opoziciji Vladi, a ne Predsjedniku, a ministre koji su odlazili u klub nisu spominjale. Onako sa strane, potezi zastupnica malo su mi neshvatljivi. Sad su dobile medijski prostor, a predsjednik im je u tome svesrdno pomogao. Milanović, da je znao za okolnosti, siguran sam da u klub ne bi išao", rekao je Bauk.