Obavijesti Video Pretražite Navigacija
novi transfer

Bandićev Klub dobio još jednog zastupnika: HSS pozvao USKOK da istraži ''teška koruptivna kaznena djela''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Klub Milana Bandića u Saboru nastavlja rasti i u ovoj godini. Klubu se pridružio HSS-ovac Mladen Madjer. HSS je pozvao USKOK da istraži transfer.

HSS je izvijestio da je njihov saborski zastupnik Mladen Madjer, koji je inače zamjenski zastupnik Stjepana Kožića, napustio HSS i prešao u Bandićev klub.

Pročitajte i ovo Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) O stranačkm prebjezima Maras: "Jedan zastupnik Skupštine žalio se na pritiske prije prelaska Bandiću. Ovo nije normalno, ludilo mora prestati" Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) ''Treba imati obraz kao đon'' Uskok provodi izvide, stranke predlažu zakonska rješenja: Može li se najezda saborskih transfera uopće zaustaviti?

''Kako smo prije desetak dana sumnjali da će se tako nešto i dogoditi te smo raspolagali  informacijama o navodnim teškim koruptivnim kaznenim djelima, još proteklog tjedna predsjednik HSS-a Krešo Beljak osobno je USKOK-u prijavio cijeli slučaj'', priopćio je HSS.

Izrazili su nadu da će neovisne državne institucije ovaj slučaj promptno istražiti i ''dokazati da za ovu državu još uvijek ima kakve-takve nade''.

Milan Bandić najavio je ranije da će njegov klub rasti, pa ovaj transfer vjerojatno nije kraj prelazaka.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene