Klub Milana Bandića u Saboru nastavlja rasti i u ovoj godini. Klubu se pridružio HSS-ovac Mladen Madjer. HSS je pozvao USKOK da istraži transfer.

Galerija


HSS je izvijestio da je njihov saborski zastupnik Mladen Madjer, koji je inače zamjenski zastupnik Stjepana Kožića, napustio HSS i prešao u Bandićev klub.

Vezani članci Milan Bandić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Milan Bandić: ''Hrvatska nema lidera, nikoga ne kupujemo, ljudi nisu roba, to odbijam s indignacijom'' Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Uskok provodi izvide, stranke predlažu zakonska rješenja: Može li se najezda saborskih transfera uopće zaustaviti?

''Kako smo prije desetak dana sumnjali da će se tako nešto i dogoditi te smo raspolagali  informacijama o navodnim teškim koruptivnim kaznenim djelima, još proteklog tjedna predsjednik HSS-a Krešo Beljak osobno je USKOK-u prijavio cijeli slučaj'', priopćio je HSS.

Izrazili su nadu da će neovisne državne institucije ovaj slučaj promptno istražiti i ''dokazati da za ovu državu još uvijek ima kakve-takve nade''.

Milan Bandić najavio je ranije da će njegov klub rasti, pa ovaj transfer vjerojatno nije kraj prelazaka.