Jedna od kćeri Mladena Madjera, koji je iz HSS-a prešao u klub Milana Bandića, zaposlena je u Gradskoj upravi Zagreba, i to u listopadu 2018.

Galerija +0 Mladen Madjer (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

"Tajana Šimunić raspoređena je, na neodređeno vrijeme, s danom 1. 10. 2018., na radno mjesto viši stručni suradnik za Centralni registar ljudskih resursa Grada (II. kategorija, potkategorija viši stručni suradnik, klasifikacijski rang 6.)'', potvrdili su iz Grada Zagreba.

Vezani članci Misterij oko drona - 2 Misterij pada drona u Zagrebu: "Zna se otkud je došao i pretpostavlja se tko ga je lansirao, ali..." Zastave Je li Tomašević smanjio broj zastava po Zagrebu: Novi gaf u metropoli, koliko to sve plaćamo?

Navode da je Tajana Šimunić primljena u službu u gradska upravna tijela temeljem natječaja koji je raspisala pročelnica Stručne službe gradonačelnika. Predmetni natječaj bio je objavljen u Narodnim novinama broj 29 od 28. 3. 2018. te na službenoj stranici Grada Zagreba, www.zagreb.hr.", stoji u odgovoru.

Iako postoje nagađanja da je razlog Madjerova prelaska u Bandićev klub kćerino zaposlenje, predsjednik HSS-a Krešo Beljak se s tim ne slaže.

"To je premalo za ovo što je napravio, gotova mu je politička karijera, ne znam kako će doći doma pred obitelj", rekao je Beljak za N1.

USKOK je ranije na upit portala DNEVNIK.hr odgovorio da provodi izvide u slučaju prelaska bivšeg HSS-ovca Mladena Madjera u saborski Klub Milana Bandića, ali i poručio da je sve tajna.

Orkanska bura pokazala svoju snagu: Golemi teretnjak prevrnuo se poput igračke Jaka bura prevrnula kamion kod Paškog mosta (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Jaka bura prevrnula kamion kod Paškog mosta (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Jaka bura prevrnula kamion kod Paškog mosta (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) +0 Jaka bura prevrnula kamion kod Paškog mosta (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju