Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slučajno ili ne?

Kći prebjega Madjera prije tri mjeseca zaposlena je u zagrebačkoj gradskoj upravi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od kćeri Mladena Madjera, koji je iz HSS-a prešao u klub Milana Bandića, zaposlena je u Gradskoj upravi Zagreba, i to u listopadu 2018.

"Tajana Šimunić raspoređena je, na neodređeno vrijeme, s danom 1. 10. 2018., na radno mjesto viši stručni suradnik za Centralni registar ljudskih resursa Grada (II. kategorija, potkategorija viši stručni suradnik, klasifikacijski rang 6.)'', potvrdili su iz Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

Navode da je Tajana Šimunić primljena u službu u gradska upravna tijela temeljem natječaja koji je raspisala pročelnica Stručne službe gradonačelnika. Predmetni natječaj bio je objavljen u Narodnim novinama broj 29 od 28. 3. 2018. te na službenoj stranici Grada Zagreba, www.zagreb.hr.", stoji u odgovoru.

Iako postoje nagađanja da je razlog Madjerova prelaska u Bandićev klub kćerino zaposlenje, predsjednik HSS-a Krešo Beljak se s tim ne slaže.

"To je premalo za ovo što je napravio, gotova mu je politička karijera, ne znam kako će doći doma pred obitelj", rekao je Beljak za N1.

USKOK je ranije na upit portala DNEVNIK.hr odgovorio da provodi izvide u slučaju prelaska bivšeg HSS-ovca Mladena Madjera u saborski Klub Milana Bandića, ali i poručio da je sve tajna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene