Obavijesti Video Pretražite Navigacija
gdje i kada želi

Bandić izazvao Bandića na sučeljavanje: "Umjesto što u javnosti glumi frajera i tvrdi da mu se fućka za mene"

Milan Bandić i Milan Bandić (Foto: Pixell)
Milan Bandić i Milan Bandić (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Milan Bandić i Milan Bandić (Foto: Pixell) Milan Bandić i Milan Bandić (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Milan Bandić/Dario Juričan obilazi radnike Zagrebačkog holdinga (Foto: Facebook redatelja Milana Bandića) Galerija 1/2 >>
Redatelj Milan Bandić, nekad Dario Juričan, koji je promijenio ime i krenuo u kampanju za predsjednika, pozvao je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na sučeljavanje.

"Pozivam Milana Bandića na sučeljavanje, i to sada, a ne pred lokalne izbore. Umjesto što u javnosti glumi frajera, zove me 'pikzibnerom' i tvrdi da mu se fućka za mene, a onda potajice radi pritisak na nadležne institucije da mi promijene ime - neka pokaže hrabrost i odgovornost i sučeli se sa mnom, gdje želi i kada želi. Vrijeme je za novu koruptivnu vlast!" napisao je u svojoj objavi na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna otvoreno pismo Juričan upozorio na Bandićevo pogodovanje u najmu gradskih prostora: ''Pajde zarađuju na djeci s teškoćama'' Slika nije dostupna "Dva mutna Milana" Kad se sretnu dva Milana Bandića: Zagrebački gradonačelnik napokon upoznao samog sebe

Kandidaturom Darija Juričana, odnosno Milana Bandića, Hrvatska je prvi put dobila kandidata koji vodi svojevrsnu antikampanju. Neki su od njegovih slogana ''Korupcija svima, a ne samo njima'', ''Što god vam ponude, ja nudim duplo'' i ''Korupcija: Sad il' nikad''.

Točke predizbornog programa, među ostalim, jesu osnivanje Ministarstva korupcije, ukidanje USKOK-a te ustavna zaštita korupcije.

Ovaj Milan Bandić rođen je 1976., za razliku od mnogo poznatijeg imenjaka i prezimenjaka koji je gradonačelnik Zagreba i koji je rođen 1955. godine. Novi Bandić filmski je redatelj i pod tim je imenom snimio filmove o Ivici Todoriću ''Gazda'' i Miroslavu Kutli ''Gazda: Početak''. Sljedeće godine trebao bi biti gotov i film o gradonačelniku Zagreba ''Kumek''.

Ime je promijenio kada je krenuo u kampanju.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene